Armstoel Julius

€ 199,00
Bestel in winkel
SKU
58607

Armstoel Julius, stof Kibo kleur Desert, zwart metalen pootjes met wielen.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Armstoel Julius, stof Kibo kleur Desert, zwart metalen pootjes met wielen.


Leverbaar in:

desert

lightgrey

mosgroen

off black

taupe


Deze armstoel Julius heeft heel wat handige eigenschappen: de stoel heeft een comfortabele, brede kuip en twee armleuningen op 66cm hoogte. Ook heeft de stoel een praktische handgreep die in het frame van de stoel zit verwerkt. De stoel is bekleed met microvezelstof Kibo en is verkrijgbaar in 5 kleuren. Daarnaast is deze stoel ofwel verkrijgbaar met wieltjes, ofwel met een draaibaar onderstel op 4 poten. Deze versie heeft wieltjes en is dus extra makkelijk verplaatsbaar!


Meer informatie
SKU58607
Artikelnummer900053993
Hoogte ca. 84 cm
Breedte ca. 59 cm
Diepte ca. 61 cm
Zithoogte ca. 49 cm
Zitdiepte ca. 45 cm
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlBasic woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen