Pronto hoekbanken

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Veel meubels zijn uit voorraad leverbaar waardoor je super snel kunt genieten van uw aankoop.

Bij Pronto Wonen kun je onder andere terecht voor een groot assortiment hoekbanken. Alle Pronto hoekbanken in het assortiment worden speciaal voor Pronto geproduceerd en zijn niet in andere winkels verkrijgbaar. Elke bank kan naar wens gemaakt worden. De levertijd van de bank is dan gemiddeld 8 weken. Kun je niet zo lang wachten? Dan zijn er ook modellen die uit voorraad leverbaar zijn. Dezelfde dag nog jouw nieuwe Pronto  hoekbank in huis!
 
Elk model bank heeft zijn eigen vormgeving en uitstraling en is aan te passen naar jouw wensen. Doordat elke bank opgebouwd wordt uit verschillende elementen is er altijd wel een opstelling die bij je past. 1,2, en 3 zits elementen zijn standaard elementen. Door het toepassen van een hoekelement ontstaat de mogelijkheid om de bank om te toveren naar een hoekbank. Graag met de beentjes omhoog? Kies dan voor een longchair of een hoek met eiland.
 
Een kleine of juist een grote woonkamer? Geen probleem. Alle modellen kunnen in verschillende opstellingen helemaal naar wens gemaakt worden.
 

Pronto hoekbanken in 1001 mogelijkheden

Pronto Wonen heeft 2 speciaal geselecteerde stoffencollecties. De Pronto Wonen standaard stoffencollectie en de Diamond collectie. Deze bevat de exclusieve stoffen zoals microleders en velours stoffen.
Elke soort stof heeft een keuze in verschillende kleuren waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Beide collecties hebben een test proces ondergaan om ervoor te zorgen dat alleen de beste kwaliteit meubelstof gebruikt wordt. Elke Pronto hoekbank heeft zijn eigen keuzes in vullingen, zodat je jouw eigen zitcomfort kunt bepalen. Kies  je voor een polyether schuim, HR schuim, of toch liever een bonell of pocketvering? Belangrijk, want iedereen is anders en heeft ook hier zijn eigen voorkeur en wensen.
 

 

Jouw Pronto hoekbank zelf afhalen

Pronto Wonen is een afhaalformule. Wat betekend dat je zelf jouw meubels op kunt halen bij ons magazijn. Dit zorgt ervoor dat je jouw aankopen nog sneller in huis kunt hebben. Bij Pronto Wonen Apeldoorn zijn er 2 bestelbussen beschikbaar om uw aankopen zelf veilig naar huis te brengen. Wil je toch liever dat jouw meubels thuisbezorgd worden? Geen probleem, voor een klein bedrag brengen wij het bij je thuis. Loop gerust eens binnen, kijk rond en vooral probeer uit!
 
Wilt je meer informatie? Dan helpen wij je graag verder.
 
Copyright © De Groot Wonen