Barstoel Lucy

€ 179,00
Bestel in winkel
SKU
56830

Barstoel Lucy, stof Maison dark grey, onderstel 4-poots zwart.

optie montagekosten per stoel: 10,-

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Barstoel Lucy, stof Maison dark grey, onderstel 4-poots zwart.

optie montagekosten per stoel: 10,-


Leverbaar in:

koper

oker

donker grijs


Barstoel Lucy heeft zwart metalen stoelpoten, met dwarsliggers om je voeten op te plaatsen. De barstoel heeft een tijdloos design en past binnen verschillende woonstijlen. Deze uitvoering van Lucy is bekleed met de stof Maison in de kleur donkergrijs, een sterke onderhoudsvriendelijke stofsoort. De barstoel is in verschillende kleuren en uitvoeringen leverbaar. Tip: combineer verschillende kleuren voor een speels effect rondom de bartafel.


Meer informatie
SKU56830
Artikelnummer900045333
Hoogte ca. 102 cm
Breedte ca. 44 cm
Diepte ca. 59 cm
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen