Bergkast Chief

€ 449,00
Bestel online
SKU
56017

Vakkenkast Chief in antique brass.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Vakkenkast Chief in antique brass.


Excentrieke vakkenkast
Metaal in de kleur antique brass
Met open en dichte vakken
H 140 cm x B 82 cm x D 38 cm

Deze elegante vakkenkast Chief uit de collectie van het Nederlandse merk BePureHome is gemaakt van staal voorzien van een antique brass poedercoating. De kast heeft op een speelse manier verschillende open en dichte opbergvakken.

De kast staat op pootjes en de draaggewichten van de planken zijn als volgt:
Van de onderste plank in de kastjes 10 kg, van de plank linksonder 10 kg, de legplank in kast rechtsonder 5 kg, de plank boven de kast rechtsonder en kast linksboven 5 kg. En van de losse legplank rechtsboven 5 kg.

Plaats bij harde vloeren viltglijders onder de poten. Dit voorkomt beschadigingen aan de vloer.
Deze vakkenkast wordt gemonteerd geleverd.



Meer informatie
SKU56017
ArtikelnummerBP-800025-B
Levertijd indicatie2-3 weken
Hoogte ca. 140 cm
Breedte ca. 82 cm
Diepte ca. 38 cm
MerkBe Pure Home
WoonstijlLandelijke woonstijl
Copyright © De Groot Wonen