Draaifauteuil Morini polyether zitting camel

€ 599,00
SKU
10350024
Bestel bij Pronto Wonen

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Draaifauteuil Morini in bruin microleder

  • Zwarte metalen 4-teens draaipoot
  • Standaard zitcomfort: polyether
  • Wordt gemonteerd geleverd

In deze draaifauteuil Morini is het heerlijk genieten van een heerlijk zitcomfort. Door de teruggetrokken naad op de rug en de stoere zwarte metalen draaipoot heeft de fauteuil een moderne uitstraling en past deze bij allerlei woonstijlen. De fauteuil is bekleed met microleder Bull in de kleur bruin. Microleder is een samengestelde bekleding bestaande uit een onderlaag van leer en een toplaag van microvezelstof. Hierdoor is het materiaal zeer sterk, maar heeft dit ook een warme uitstraling en voelt zacht aan.


In de winkel is draaifauteuil Morini verkrijgbaar in veel verschillende stoffen, leersoorten en kleuren. Ook kun je kiezen uit verschillende soorten zitcomfort en is er de mogelijkheid om een extra hoge rug te kiezen (tegen meerprijs). Hierdoor worden de schouders, ook bij de wat langere personen onder ons, goed ondersteund. Om echt helemaal te kunnen ontspannen in fauteuil Morini, is er een bijpassende voetenbank verkrijgbaar.


Onderhoud:

Microleder dient als stof onderhouden te worden en hierbij adviseren wij dan ook Textile & Leather protector.

Meer informatie
SKU10350024
Houtkleur-
MerkPronto Wonen

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen