Eettafel Metvint 190x95 mangohout

€ 499,00
SKU
10324171
Bestel bij Pronto Wonen

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Eetkamertafel mangohout 190x95cm

  • Stoer uiterlijk
  • Dikte van het blad is 3cm
  • Uitgevoerd in mangohout en metalen poten
  • Afgewerkt met zijdeglans lak
  • Enkel de poten nog monteren
  • Stoere eetkamertafel in de Metvint serie met een afmeting van 190x95x78cm (hxbxd). Het blad is bijzonder omdat het niet opgedikt is terwijl het toch een dikte heeft van maar liefst 3cm. De ruimte tussen de poten aan de lange zijde is ca. 174cm. De eetkamertafel is tevens beschikbaar in andere maten (160cm en 220cm) of als bartafel. Enkel de poten dienen nog gemonteerd te worden.


Meer informatie
SKU10324171
Houtkleur-
MerkPronto Wonen

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen