Eettafel Tronco 200x100 boomstam

€ 599,00
SKU
10324058
Bestel bij Pronto Wonen

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Eetkamertafel Acaciahout naturel 200cm

  • Tafelpoten zijn verplaatsbaar
  • Onderstel in een A-vorm
  • Uitgevoerd in acaciahout naturel
  • Bladdikte is 8cm
  • Enkel de poten nog even monteren
  • Robuuste en stevige eetkamertafel uitgevoerd in acaciahout met matte lak in de kleur naturel. Het onderstel is uitgevoerd in een A-vorm in zwart metaal. De eetkamertafel is 80cm hoog, 100cm breed en 200cm lang. De tafelpoot kan enkele centimeters naar buiten of binnen verplaatst worden, hiervoor zijn extra montage gaten aangebracht. De hoogte vanaf de grond tot de onderkant van het blad is ca 72cm. De ruimte tussen de poten aan de lange zijde is ca 162 cm. De eetkamertafel is tevens in een grotere maat beschikbaar.


    Het onderhoud van deze tafels is erg eenvoudig; voor het dagelijkse onderhoud kun je de tafel eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek (zonder reinigingsmiddelen) en nadien droogwrijven met een schone droge doek.

Meer informatie
SKU10324058
Houtkleur-
MerkPronto Wonen
Copyright © De Groot Wonen