Fauteuil Milezzo pocket/HR-schuim zitting donkerblauw

€ 399,00
SKU
10346454
Bestel bij Pronto Wonen

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Fauteuil Milezzo met 2-tone bekleding

  • Met pocketvering i.c.m. HR-schuim zitting
  • Uitgevoerd in microleder bull 48-dark blue (rug, zit en armleggers)
  • De ombouw is uitgevoerd in stof chrono 158-niagara
  • Met zwarte metalen frame
  • Wordt gemonteerd geleverd

In deze fauteuil Milezzo is het heerlijk genieten van een uitstekend zitcomfort. Door de teruggetrokken naad op de rug en het stoere zwarte metalen frame heeft de fauteuil een moderne uitstraling en daardoor past deze fauteuil bij allerlei woonstijlen zoals industrieel of lifestyle. De armleuning is altijd voorzien van een armlegger gestoffeerd in de stof van de fauteuil. Het gebruik van twee verschillende stoffen geeft de fauteuil een geheel eigen karakter.


Heb je de fauteuil liever in 1 stof/kleur, dan is dit uiteraard ook geen probleem. In de winkel is fauteuil Milezzo verkrijgbaar in vele stoffen, microleder en kleuren; zo kun je altijd de beste stof, microleder of kleur voor jouw interieur kiezen. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit vier verschillende zitcomforts.


Onderhoud:

Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van de stof en microleder. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.

Meer informatie
SKU10346454
Houtkleur-
MerkPronto Wonen
Copyright © De Groot Wonen