Fauteuil Tazzo bruin

€ 529,00
SKU
10214533
Bestel bij Pronto Wonen

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Bruine fauteuil Tazzo

  • Met comfortschuim in de zitting
  • Afgewerkt met fraaie vlindernaad
  • Uitgevoerd in microleder bull 15-brown
  • Met zwarte metalen poten 14,5 cm

Fauteuil Tazzo is zeer comfortabel door het comfortschuim met een toplaag van Viscoschuim (memory) in de losse zitkussens. De rugkussens zijn voorzien van een mix van polyethervlokken en siliconenvezels afgedekt met fiberfill voor een perfecte ondersteuning van je rug. De fauteuil heeft dankzij de zwarte metalen pootjes een moderne look en past daardoor in vele interieurs.


Deze fauteuil is in de winkel verkrijgbaar in veel verschillende stoffen, microleder en kleuren om je eigen zithoek/fauteuil samen te stellen. Ook zijn bijpassende sierkussen Jelsi en hoofdsteun Dego in dezelfde stoffen, microleder en kleuren te bestellen.


Onderhoud: :

Om de vorm en uitstraling van de losse kussens te behouden adviseren wij je deze regelmatig op te kloppen. Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van het microleder. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.

Meer informatie
SKU10214533
Houtkleur-
MerkPronto Wonen

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen