Fauteuils

Fauteuils

Persoonlijk zitcomfort

U zoekt een heerlijke fauteuil. Bij de Groot vindt u meer dan 400 fauteuils in diverse smaken, prijsklassen en met diverse functies. Met fauteuils bent u flexibeler in uw inrichting en u kunt het zitcomfort afstemmen op de gebruiker.

Lees verder

Producten 1-30 van 158

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-30 van 158

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Verschillende maten

Veel fauteuils zijn leverbaar in diverse maten. Zo wordt de fauteuil afgestemt op de grootte van de gebruiker. En dan gaat het niet alleen om een damesfauteuil of een herenfauteuil, tegenwoordig zijn fauteuils leverbaar als kledingmaten : XS, S, M, L, XL en XXL.

Verstelmogelijkheden

Een rugverstelling (met de hand, electrisch of met gasveer ondersteuning) kent iedereen wel. Maar wist u dat veel fauteuils ook in hoogte verstelbaar leverbaar zijn ? Of met een verstelbare neksteun / topswing ? Zo kunt u gemakkelijk uw fauteuil aan uw wensen aanpassen. U kunt in dezelfde fauteuil dus actief zitten of heerlijk relaxen.

Voetensteun

Wanneer u wilt relaxen is het prettig wanneer de benen omhoog kunnen. Fauteuils kunnen worden uitgerust met een inklapbare voetensteun (welke ingeklapt bijna onzichtbaar zijn) of met een bijpassende losse voetensteun of hocker. Ook handig als extra zitplaats bijvoorbeeld !

Ondersteuning bij het opstaan (sta op fauteuils)

Een uitkomst voor mensen die graag wat ondersteuning gebruiken bij het opstaan.  De electrisch bedienbare fauteuil komt automatisch omhoog en duwt uw zitvlak de lucht in. Zonder noemenswaardige kracht te moeten gebruiken staat u op. En kunt u ook weer gemakkelijk gaan zitten natuurlijk ! In deze categorie fauteuils is enorm veel mogelijk en de modellen zijn echt een sierraad voor uw interieur !

Copyright © De Groot Wonen