Hocker Alpa HR-schuim zitting mustard

€ 215,00
SKU
10324232
Bestel bij Pronto Wonen

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Hocker Alpa in kleur mustard

  • Met HR-schuim in de zitting
  • Uitgevoerd in stof vibe 06-mustard
  • Afmeting 60x60 cm
  • Met zwarte metalen poten 12 cm

Hocker Alpa met zijn strakke belijning en zwarte metalen designpoten heeft een moderne uitstraling. Ideaal om te gebruiken als voetenbank als je even heerlijk wilt relaxen, maar ook te gebruiken als extra zitplaats. HR-schuim heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt. Het materiaal is zeer veerkrachtig, en biedt een hoog zitcomfort.


In de winkel verkrijgbaar in vele verschillende stoffen, leder en kleuren. Ook verkrijgbaar met houten poten in diverse kleuren of in afmeting 75x75 cm. Je hebt in de winkel tevens een uitgebreide keuze uit elementen en opstellingen om je eigen zithoek/bankstel samen te stellen.

Onderhoud:

Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.

Meer informatie
SKU10324232
Houtkleur-
MerkPronto Wonen

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen