Hocker Morini camel

€ 299,00
SKU
10388517
Bestel bij Pronto Wonen

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Bruine hocker Morini in microleder

  • Zwarte metalen 4-teens draaipoot
  • Afmeting 50x48 cm
  • Passend bij de Morini draaifauteuil in bruin microleder

Voetenbank Morini is voorzien van een stoere zwarte metalen draaipoot en heeft optisch een los kussen wat samen zorgt voor een moderne uitstraling. De hocker is bekleed met microleder Bull in de kleur bruin. Microleder is een samengestelde bekleding bestaande uit een onderlaag van leer en een toplaag van microvezelstof. Hierdoor is het materiaal zeer sterk, maar heeft dit ook een warme uitstraling en voelt zacht aan. Deze prachtige hocker past perfect bij draaifauteuil Morini in bruin microleder en ideaal om te gebruiken als je even heerlijk wilt relaxen.


De hocker is in de winkel verkrijgbaar in een groot aantal stoffen, leder en kleuren. Zo kun je deze helemaal afstemmen op de fauteuil waar deze bij komt te staan.


Onderhoud:

Microleder dient als stof te worden onderhouden en hiervoor adviseren wij dan ook de Textile & Leather protector.

Meer informatie
SKU10388517
Houtkleur-
MerkPronto Wonen

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen