Hoekbank Galway

€ 1.999,00
Bestel in winkel
SKU
57053

Hoekbank Galway, opstelling: longchair links + 3 zits + ottomane rechts, stof Ponti (0) kleur olijf, met standaard zitschuim, pootjes 13 cm zwart metaal.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Hoekbank Galway, opstelling: longchair links + 3 zits + ottomane rechts, stof Ponti (0) kleur olijf, met standaard zitschuim, pootjes 13 cm zwart metaal.


Leverbaar in:

diverse stoffen en kleuren

diverse kleuren micro-leder

spiegelbeeld


Deze 3-zitsbank uit de Galwaycollectie heeft alles: een longchair, een ottomane, een modern design en een aangenaam zitcomfort. Het fijne aan dit bankstel is dat je deels zelf bepaalt hoe de bank eruit ziet en hoe de bank zit. Voor de bekleding heb je de keuze uit verschillende soorten en kleuren stof. Met betrekking tot het zitcomfort is het bankstel standaard voorzien van supreme foam, maar pocket comfort of pocket comfort plus behoort ook tot de opties.


Meer informatie
SKU57053
Artikelnummer900048667
Hoogte ca. 89 cm
Breedte ca. 320 cm
Diepte ca. 225 cm
Zithoogte ca. 48 cm
Zitdiepte ca. 57 cm
RugkussenLosse niet-keerbare rugkussens
ZitkussenVaste kussens
Zitcomfortmedium
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl
Copyright © De Groot Wonen