Hoektafel Udine L55xB55 grau

€ 299,00
SKU
10117790
Het woonprogramma Udine is mooi en stoer tegelijkertijd, vervaardigd van bijna geheel massief eiken met een hoogwaardige afwerking en verfijnde details. Het woonprogramma bestaat uit een dressoir (2x), TV-kasten (3x), kast (2x), boekenkast (2x), eettafels (4x), salontafels (3x), hoektafel en pedestals (2x). Naast de standaard kleur 74.5 grau 3 geborsteld oud kunt u ook kiezen voor de overige kleuren van de leverancier (tegen meerprijs). Ook kunt u kiezen uit 4 verschillende grepen in antraciet of RVS, zodat u het woonprogramma kunt afstemmen op uw eigen wensen. Dit woonprogramma is tijdloos en makkelijk te combineren met diverse woonstijlen.
Meer informatie
Hoogte ca.n.v.t.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Copyright © De Groot Wonen