Karpet Ariosto 200x280 antraciet

€ 349,00
SKU
10167814

De combinatie van Vintage look en Oosterse sferen geven karpet Ariosto een bijzondere uitstraling.

  • Mooie Vintage look.
  • Voorzien van anti-slip onderzijde.
  • In de maten 160x240cm en 200x280cm.

De "versleten" uitstraling en de decoratieve oosterse motieven geven een karakteristiek warm en vertrouwd gevoel in je huiskamer.

Karpet Ariosto is er in de 2 mooie kleuren Brown en Antraciet. Deze kleuren zijn helemaal van deze tijd en maken het mogelijk dat ze perfect passen in een vintage interieur. Maar ook in een modern of klassiek interieur komen ze goed tot hun recht!

Je kunt kiezen uit de maten 160x240cm en 200x280cm.

Meer informatie
Hoogte ca.n.v.t.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Copyright © De Groot Wonen