Waarom naar superkeukens Apeldoorn?

Bij de Groot Wonen koopt u bij een solide bedrijf met meer dan 65 jaar ervaring. Een keuken is om in te leven, en dat deze helemaal naar wens moet zijn, dat weten wij. Wij werken in ons familiebedrijf met vaste mensen, die er ook voor u zijn wanneer er iets niet naar wens is. Betrouwbaarheid is een van de pijlers waar ons bedrijf op is gebouwd.

Direct de beste prijs

U zoekt de mooiste keuken, voor de beste prijs. En zónder in onderhandeling te hoeven gaan met uw keukenadviseur. Daarom krijgt u bij Superkeukens Apeldoorn direct de juiste prijs. U ontvangt een overzicht waarin duidelijk staat waaruit de prijs van de keuken is opgebouwd. Alles staat in dit overzicht zodat er geen verrassingen zijn. Super transparant dus.

Ook in onze showroom ziet u direct de prijs van de keukenopstellingen staan. En de prijs van de accessoires. Op deze manier kunt u zich goed orienteren en weet u ook direct wat iets kost. Samen met uw adviseur gaat u dan aan het werk om uw nieuwe keuken te ontwerpen. Uiteraard inclusief alle apparatuur en accessoires. Wij maken een 3D tekening en u kunt uw keuken bekijken in VR. Net alsof u al in uw nieuwe keuken staat !

A-merken apparatuur

Bij Superkeukens werken wij met A merk apparatuur. Denk hierbij aan merken als AEG, Constructa, Airforce, Bertazzoni, Etna, Quooker, Siemens, Samsung, Zanussi en andere.

Deskundig advies

Bij het zoeken van de juiste keuken is het van groot belang om rekening te houden met de beschikbare ruimte in uw keuken, de logistiek in uw keuken, het budget, de gewenste sfeer enzovoort. Uw keuken bestaat uit vele keuzes. Superkeukens neemt de tijd om samen met u de keuken te ontwerpen. 

Copyright © De Groot Wonen