Lendekussen Baricci steel

€ 49,95
SKU
10388515
Bestel bij Pronto Wonen

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Baricci lendekussen in grijze bouclé stof

  • Voorzien van een gesloten vlindernaad
  • Uitgevoerd in grijs gemêleerde bouclé stof alpine
  • Past perfect bij elementenbank Baricci

Kussens maken je zitmeubel een stuk gezelliger. Naast dat het er sfeervol uitziet, ligt het zitmeubel ook nog een stuk lekkerder. Lendekussen Baricci heeft een afmeting van 80x40 cm en is gestoffeerd in de grijs gemêleerde bouclé stof alpine. Bouclé is een geweven stof dat een oppervlakte heeft van lusjes.

Voor extra comfort zijn er ook een hoofdsteun met flap en een plaidkussen verkrijgbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur. Dat maakt jouw Baricci bank helemaal af!

Meer informatie
SKU10388515
Houtkleur-
MerkPronto Wonen

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen