Loveseat Carolina

€ 1.329,00
Bestel in winkel
SKU
39952

Love-seat Carolina met armtype A, leder Kenia (50) kleur antraciet (met enkele stiknaad), pootjes 13 cm zwart, zitvulling boxspring de luxe.

Met standaard zit-schuim: 1149,-

Zoals getoond: 

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Love-seat Carolina met armtype A, leder Kenia (50) kleur antraciet (met enkele stiknaad), pootjes 13 cm zwart, zitvulling boxspring de luxe.

Met standaard zit-schuim: 1149,-

Zoals getoond: 


Leverbaar in:

diverse soorten en kleuren leder

diverse stoffen

Engelse stiknaden

pootjes 15cm hoogMeer informatie
SKU39952
Artikelnummer10145424
Levertijd indicatie12-14 weken
Hoogte ca. 79 cm
Breedte ca. 121 cm
Diepte ca. 95 cm
Zithoogte ca. 47 cm
Zitdiepte ca. 62 cm
RugkussenVaste kussens
ZitkussenVaste kussens
Zitcomfortmedium
BekledingStof
MerkIn House
WoonstijlModerne woonstijl
Copyright © De Groot Wonen