Loveseat Tazzo (109 Cm) HR-schuim zitting stone

€ 639,00
SKU
10279502
Bestel bij Pronto Wonen

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Loveseat Tazzo in de kleur stone

  • Afgewerkt met fraaie vlindernaad
  • Comfortabel zit- en rugcomfort
  • Uitgevoerd in stof kiss 181-stone
  • Met zwarte metalen poten 14,5 cm

De losse zitkussens van Loveseat Tazzo zijn voorzien van HR-schuim wat een heerlijk comfortabel zitcomfort geeft. De losse rugkussens zijn voorzien van een mix van polyethervlokken en siliconenvezels afgedekt met fiberfill voor een perfecte ondersteuning van je rug. De natuurlijke kleur van de fijngeweven stof kiss in combinatie met moderne, zwart metalen poten zorgt ervoor dat model Tazzo goed te combineren is in elk interieur.


In de winkel is model Tazzo verkrijgbaar in veel verschillende opstellingen, stoffen, microleder en kleuren om je eigen zithoek/loveseat samen te stellen. Ook is sierkussen Jelsi en hoofdsteun Dego in dezelfde stoffen, microleder en kleuren te bestellen.


Onderhoud:

Om de vorm en uitstraling van de losse kussens te behouden adviseren wij je deze regelmatig op te kloppen. Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.

Meer informatie
SKU10279502
Houtkleur-
MerkPronto Wonen

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen