Opbergkast Metvint (76 breedte) mangohout

€ 749,00
SKU
10324166
Bestel bij Pronto Wonen

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Opbergkast mangohout met 1 open vak

  • Stoer uiterlijk
  • Met 2 deuren, 3 laden en 1 open vak
  • Uitgevoerd in massief mangohout met metalen frame
  • Afgewerkt met zijdeglans lak
  • Wordt in zijn geheel geleverd
  • Deze stoere opbergkast is ideaal voor het opbergen van (niet-)zichtbare accessoires. In het open vak kun je leuke accessoires tonen en in de 3 laden kun je spullen opbergen die niet zichtbaar hoeven te zijn. De kast beschikt daarnaast nog over 2 deuren. De afmetingen zijn 202cm x 76cm x 40cm (hxbxd). De maat van het open vak is H39xB74xD39cm. We hebben deze kast ook beschikbaar zonder open vak of met glasdeuren. De kast wordt in zijn geheel geleverd.


    Voor het dagelijks onderhoud kun je het meubel gewoon afnemen met een lichtvochtige doek en direct nadrogen met een droge doek.

Meer informatie
SKU10324166
Houtkleur-
MerkPronto Wonen

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen