Ronde eettafel Dome Ø120 acacia natural finisch

€ 299,00
SKU
10324057
Bestel bij Pronto Wonen

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Duurzame eettafel Dome

  • Duurzaam Acacia houten blad
  • Eettafel met een industriële uitstraling
  • Metalen onderstel gecombineert met natuurlijk hout
  • Solide constructie
  • Geschikt voor 4 personen

Eettafel Dome heeft een tafelblad van de mooie en duurzame houtsoort Acacia dat gecombineerd is met een strakke industriële metalen driepoot. Het blad is afgewerkt met een stevige matte 2 componentenlak, waardoor het goed beschermd is tegen krassen en vocht. Het stevige metalen onderstel zorgt voor een solide basis. De eettafel is verkrijgbaar in de maat H76,5 x Ø120 cm.

Onderhoud:

Het onderhoud van deze tafels is erg eenvoudig; voor het dagelijkse onderhoud kun je de tafel eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek (zonder reinigingsmiddelen) en nadien droogwrijven met een schone droge doek. Daarnaast volstaat het om de tafel één maal per 4-6 maanden te behandelen met Matt Polish om je tafel in topconditie te houden. Matt Polish is verkrijgbaar in de Pronto Wonen winkels of via de Pronto Wonen website.

 

Meer informatie
SKU10324057
Houtkleur-
MerkPronto Wonen
Copyright © De Groot Wonen