Stoel Armin

€ 199,00
Bestel in winkel
SKU
54544

Eetstoel Armin, frame off-black, met handgreep, stof Secillia kleur cognac.

Optie monatgekosten per stoel: 10,-

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Eetstoel Armin, frame off-black, met handgreep, stof Secillia kleur cognac.

Optie monatgekosten per stoel: 10,-


Leverbaar in:

antraciet of fcognac

eetstoel of armstoel


Eetkamerstoel Armin van Henders & Hazel heeft een modern design en staat op een metalen frame ind ekleur Off Black. De stoel zelf is bekleed met de stof Secilia in de kleur cognac. Secilia is een zogenaamde mircovezelstof die heerlijk zacht aanvoelt en tegen een stootje kan. Opvallend zijn de stiknaden aan de voor- en achterzijde van de stoel, die zorgen voor een eigentijdse chique uitstraling. De ronde greep op de rugleuning van de stoel beschermt de stof bij het verplaatsen.


Meer informatie
SKU54544
Hoogte ca. 91 cm
Breedte ca. 48 cm
Diepte ca. 62 cm
Zithoogte ca. 50 cm
Zitdiepte ca. 46 cm
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlLandelijke woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen