House of dutchz eetkamerstoelen

House of dutchz eetkamerstoelen

House of dutchz eetkamerstoelen kopen?

Het ambachtelijke woon label House of Dutchz is een Nederlands merk dat zich kenmerkt door vakmanschap en duurzaamheid. Zo ook met de House of Dutchz eetkamerstoelen. Deze prachtige comfortabele stoelen stralen klasse uit en geven een extra boost aan jouw interieur.

Lees verder

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Stoel Dutchz1800
  Stoel Dutchz1800
  € 429,00
 2. Stoel Dutchz1800
  Stoel Dutchz1800
  € 1.379,00
 3. Armstoel Dutchz1800
  Armstoel Dutchz1800
  € 529,00
 4. Stoel Dutchz1700
  Stoel Dutchz1700
  € 469,00

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

House of Dutchz eetkamerstoelen van natuurlijke materialen

 
De exclusieve eetkamerstoelen van House of Dutchz zijn handgemaakt door vakmensen. De mooie ontworpen House of Dutchz eetkamerstoelen zijn bekleed met natuurlijke materialen zoals leer en soepele stoffen. Binnen de eetkamerstoelen collectie van House of Dutchzz is er een ruime keuze uit verschillende kleuren en materialen waarbij er zelfs een deluxe stoffen en leder collectie beschikbaar is. 

Naast de prachtige materialen die House of Dutchz gebruikt wordt er ook zeker gelet op de verschillende details. Denk hierbij aan prachtige stiksels die op verschillende manieren op de House of Dutchzz stoel aangebracht kunnen worden. 

 

House of Dutchz eetkamerstoelen persoonlijk maatwerk

 
Als je kiest voor eetkamerstoelen van House of Dutchz kies je voor kwaliteit. De collectie van dit woonmerk heeft het echt allemaal. Om ervoor te zorgen dat jij perfect in de stoel kan zitten en de stoel helemaal bij jou past is het ook mogelijk om persoonlijk maatwerk voor jouw stoel te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een iets hogere rugleuning of een diepere zitting voor jou eetkamerstoel van House of Dutchz.

 

7 jaar garantie op House of Dutchz eetkamerstoelen

 
En dat house of dit voor kwaliteit staat en je bij het kiezen van de House of Dutchz meubels ook kies voor duurzaamheid en klasse, wordt er op alle meubels van House of Dutchz 7 jaar standaard garantie gegeven zodat jij zorgeloos van jouw meubels kan genieten. 
Copyright © De Groot Wonen