TV-Meubel Carpino (180 Cm) metaal

€ 549,00
SKU
10307893
Bestel bij Pronto Wonen

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Industriële TV-Meubel van metaal en 180cm breed

  • Industriële look
  • Met 3 deuren en 2 open vakken
  • Afgewerkt met zwarte Patina verf
  • In zijn geheel geleverd
  • In kleinere maten beschikbaar
  • Dit is grootste TV-Meubel in de Carpino serie met een breedte van 180cm. Het TV-Meubel is 54cm hoog en de diepte is 40cm. Het is opgebouwd met een stevig stalenframe dat voorzien is van plaatstaal. De afmetingen van de open vakken zijn 17x42x40 (hxbxd). Het open vak is daarnaast voorzien van een afsluitbare ronde opening voor de kabeldoorvoer.


    Veel onderhoud vraagt het TV-Meubel niet, regelmatig afdoen met een lichtvochtige doek en nadrogen met een droge schone doek.

Meer informatie
SKU10307893
Houtkleur-
MerkPronto Wonen

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen