Vitrinekast Carpino (90 Cm) metaal glas

€ 799,00
SKU
10264336
Bestel bij Pronto Wonen

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Industriële Vitrinekast met 2 glasdeuren en 90cm breed

  • Robuust industrieel
  • Met 2 glasdeuren
  • Afgewerkt met zwarte Patina verf
  • Stoere handgrepen
  • In smallere uitvoering beschikbaar
  • Deze robuuste industriële vitrinekast geeft jouw woonkamer een stukje karakter waar je trots op kunt zijn. Prestenteer leuke accessoires in de kast die goed opvallen. De kast beschikt over 2 glasdeuren met stoere handgrepen. De afmetingen zijn 90cm breed, 180cm hoog en 40cm diep. De kast wordt in zijn geheel geleverd. Mocht deze vitrinekast net iets te breed zijn, geen probleem, we hebben ook een smallere uitvoering beschikbaar.


    Regelmatig even afdoen met een lichtvochtige doek en nadrogen met een droge schone doek.

Meer informatie
SKU10264336
Houtkleur-
MerkPronto Wonen

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen