Wandmeubel Tuoro acacia vintage

€ 29,95
SKU
10308195
Bestel bij Pronto Wonen

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Tuoro; stoere wandplankenserie

Model Tuoro bestaat uit een serie stoere wandplanken van acaciahout met een vintage metalen frame. De planken hebben aan de uiteinden een geschuurde boomkant.

Er zijn verschillende breedte maten leverbaar. Tevens zijn er wandplanken met 2 of 3 planken verkrijgbaar. Door verschillende maten met elkaar te combineren kun je je eigen decoratieve schappenwand samenstellen.

De wandplanken zijn eenvoudig te bevestigen aan de muur door twee bevestigingsogen.

Kom gerust naar Pronto Wonen en laat je uitgebreid en deskundig informeren over alle mogelijkheden die wandplankenserie Tuoro je biedt. Wij heten je graag welkom bij Pronto Wonen.

Meer informatie
SKU10308195
Houtkleur-
MerkPronto Wonen
Copyright © De Groot Wonen