Hocker Tusari polyether zitting gold

€ 289,00
SKU
10380048
Bestel bij Pronto Wonen

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Hocker Tusari in kleur gold

  • Standaard zitcomfort: nosagvering met polyether
  • Uitgevoerd in microleder dakota 132-gold
  • Afmeting 60x60 cm
  • Met zwarte metalen poten, 15 cm hoog

Hocker Tusari met zijn eigentijdse belijning en zwarte metalen designpoten heeft een moderne uitstraling. Ideaal om te gebruiken als voetenbank als je even heerlijk wilt relaxen, maar ook te gebruiken als extra zitplaats.


In de winkel is model Tusari verkrijgbaar in vele verschillende stoffen en kleuren. Ook verkrijgbaar met houten poten in diverse kleuren of in afmeting 90x90 cm en 125x60 cm. Je hebt in de winkel tevens een uitgebreide keuze uit elementen en opstellingen om je eigen zithoek/bankstel samen te stellen.


Onderhoud:

Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van het microleder. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.

Meer informatie
SKU10380048
Artikelnummer10380048
MerkPronto Wonen

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen