Daarom naar de Groot Wonen:

De Grootste keuze !

Bij de Groot Wonen kun je alles voor jouw woonkamer of eetkamer combineren. Merken als In.House, House of Dutzch, Henders en Hazel, Riverdale, Pronto Wonen staan breed gepresenteerd in inspirerende woonkamers.

CBW erkende woonwinkel

Tegenwoordig zeer belangrijk voor consumenten : Veilig kopen en genieten. De Groot Wonen is een door de brancheorganisatie erkende woonwinkel. Dat houdt in dat jij veilig kunt aanbetalen en dat eventuele geschillen professioneel en eerlijk worden behandeld. Daar staat het CBW garant voor.

Gratis parkeren voor de deur

Onze winkel is goed bereikbaar en je kunt gratis voor de deur parkeren.

Rolstoelvriendelijk

Door onze lift, brede gangpaden en vlakke vloeren kun jij gemakkelijk overal bijkomen.

Gratis koffie, thee of frisdrank

In ons "Grand Cafe" kun jij gratis genieten van een kopje koffie, cappuccino, chocomelk, thee of frisdrank.

Apeldoorners bij uitstek

De Groot Wonen woont al meer dan 60 jaar in Apeldoorn. Wij kennen de Apeldoornse klanten en hun wensen. Wij kennen de Apeldoornse woningen, hun mogelijkheden en beperkingen.

Altijd actueel

Geen meubelbeurs wordt overgeslagen, elk woonmagazine wordt verslonden. Onze stylistes en inkopers zijn de hele dag met 1 ding bezig : wij willen het nieuwste van het nieuwste aan onze klanten laten zien.

Altijd scherpe prijzen

Wij durven rustig te stellen dat jij bij ons NOOIT teveel betaald voor uw meubels. Wij geven daarom een laagste prijs garantie af. Mocht jij toch een meubel dat je gisteren bij De Groot Wonen heeft gekocht morgen ergens anders voor een lagere prijs vinden, dan krijg je het verschil van ons terug.*

Gratis bezorging en montage van uw meubels*

Jouw kostbare meubels worden door onze vakkundige medewerkers gratis bij jou thuis bezorgd. Indien nodig worden de meubels gemonteerd. Uiteraard laten wij alles netjes achter, de verpakkingsmaterialen nemen wij uiteraard mee terug. (Gratis bezorging is in een aantal gevallen niet van toepassing)

Milieubewust

Al onze verpakkingsstromen worden gescheiden en aangeboden voor recycling. Zo proberen wij ons steentje bij te dragen aan het milieu. Onze showroom is uitgerust met verlichting welke minder energie verbruikt dan conventionele systemen. Onze winkel heeft bewust geen energieverslindende airco.

 

* vraag naar de voorwaarden

Copyright © De Groot Wonen