Winkel

De Groot Wonen

Meer dan 55 jaar realiseren wij de mooiste interieurs voor onze klanten. Gepassioneerd zijn wij continue op zoek naar nieuwe modellen, nieuwe meubelstoffen om onze collectie up to date te houden. Groot geworden door het leveren van een uitstekende service. Zoveel voor, tijdens als na de aankoop. Dat doen wij met een hecht team: onze medewerkers werken al vele jaren in ons mooie bedrijf en helpen u graag met al hun ervaring en vakmanschap. Sommigen werken al meer dan 35 jaar voor de Groot Wonen !

Vertouwd kopen bij de Groot Wonen

Onze jarenlange ervaring en vakmanschap staan garant voor goede producten. Zowel kwalitatief als stijlvol. Maar ook prijstechnisch zit u bij de Groot altijd goed met de prijsgarantie die wij bieden. Tellen wij daar de CBW garantie bij op dan bent u bij ons aan een vertrouwd adres!

Onze specialteiten

Wij hebben ons gespecialiseerd in het inrichten van woonkamers en eetkamers. Alles is leverbaar in verschillende kleuren en meestal is maatwerk ook mogelijk. Wij denken graag met u mee in het zoeken naar nieuwe oplossingen.

De grootste collectie fauteuils staat in Apeldoorn

Of u nu een comfortabele relaxfauteuil zoekt, of een fauteuil met opsta-hulp. Wij hebben alle soorten en maten fauteuils op 1 enorme afdeling gepresenteerd. In totaal zijn het meer dan 100 fauteuils waar u zeker een keuze uit zult kunnen maken.

Henders & Hazel XXL

Een van Nederlands grootste Henders & Hazel shops vindt u bij de Groot Wonen. De gehele collectie van dit meubelmerk is bij ons vertegenwoordigd.

Graag tot ziens

Wij zien u graag in onze winkel. Uw cappucino staat al klaar in ons Grand Cafe !

 

Harold, Edwin en Peter de Groot

Copyright © De Groot Wonen