Henders & Hazel

Meer keuze bestaat niet

Met gepaste trots mogen wij stellen dat wij de grootste en mooiste Henders & Hazel van Nederland hebben. Het complete assortiment hebben wij zo uitgebreid als mogelijk voor u gepresenteerd. Wij zijn zeer goed op de hoogte van alle mogelijkheden van de Henders & Hazel collectie en wij kunnen u dus ook optimaal informeren en adviseren.

Henders & Hazel

Bij Henders en Hazel draait alles om het ontwerp. Het is origineel en eigenzinnig, maar vooral doordacht en sfeervol. De ontwerpers van Henders en Hazel meubelen werken met bezieling aan de ontwikkeling van hun producten en met veel liefde voor het vak. Zij laten zich graag inspireren door andere culturen en reizen daarom ook over de hele wereld. Alle ontwerpen worden vooraf steng getest op duurzaamheid en kwaliteit. Het predikaat Henders & Hazel verdien je als meubel niet zomaar! 

Om de natuurlijke puurheid van de houten meubels te onderstrepen worden ook noesten en kleinere planken gebruikt. De afwerking is bijna altijd handwerk. Hierdoor hebben de meubels een stoere uitstraling en minder afval is goed voor de natuur.

Comfortabele meubels

Ergonomie en comfort zijn belangrijke uitgangspunten bij het ontwerpen van stoelen, banken en fauteuils. De warme stoere soorten stof en leer zijn met zorg uitgekozen en in harmonie te combineren met de houten meubels. De kastenseries, banken, tafels, stoelen en woonaccessoires zijn ook naar persoonlijke smaak onbeperkt te combineren en vormen met elkaar karaktervolle eigenzinnige interieurs.

Kwaliteitsmeubelen

Alle producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en worden stuk voor stuk door controleurs gekeurd. Alle Henders & Hazel meubels zijn voorzien van een kwaliteitspaspoort waar de eigenschappen en gebruiksaanwijzingen in staan. Een belangrijke basis voor veel woon- en leefplezier.

Lees hier meer over het meubelpaspoort van Henders & Hazel

Catalogus

Henders en Hazel geeft twee keer per jaar een catalogus uit met de complete actuele collectie. Lees of bestel de catalogus HIER.

Copyright © De Groot Wonen