Blog

Zo verander jij gemakkelijk de sfeer in het interieur!

Als je na een lange dag wilt ontspannen, wil je een plek die comfortabel en uitnodigend is. Je hebt een ruimte nodig die je toelaat je te verfrissen en energie te geven, en te kalmeren en uit te rusten.

De stemming in een kamer resetten is vaak net zo belangrijk als opnieuw inrichten, en het is veel gemakkelijker dan je denkt. Kijk eens naar de tips hieronder voor wat inspiratie.

Weet je niet zeker of je kunt herinrichten? Door deze gemakkelijk te volgen tips kun je met je bestaande meubels het gevoel van een nieuwe ruimte geven.

 

Lees verder

Stijlen voor dummies

Leuk hoor al die nieuwe accessoires, maar zo leuk als het in de winkel staat lukt thuis nooit!
Tijd om daar verandering in te brengen. In een paar stappen een perfect gestijlde kamer!

de Groot wonen

Lees verder

Zo kies je de juiste tafel

Als je opzoek bent naar een nieuwe eettafel maar geen idee heeft waar je moet beginnen, bent u op de juiste pagina. In dit artikel zullen wij je 5 waardevolle tips geven zodat jij straks de juiste tafel aanschaft.

kies de juiste tafel

Lees verder

Alles wat jij moet weten over relaxfauteuils.

Relaxfauteuil, relaxen of noodzaak?

Het eerste antwoord wat is veelal krijg, als ik begin over een relaxfauteuil is “dat is toch voor oudere mensen?”. Ja, het antwoord snap ik wel enigszins. Vroeger was dat veelal. Ware het niet dat de werkelijkheid totaal anders is. Relaxfauteuils zijn er voor iedereen. Wat is een relaxfauteuil eigenlijk? Want in elke woonkamer staat een bank, een eethoek met meerdere stoelen, vaak een kast en een tv. Regelmatig moet er dan nog een fauteuiltje ergens bij en deze is dan voor de visite. Verrassend genoeg wordt dit fauteuiltje dan ook gebruikt door de bewoners zelf.

Lees verder

VELVET INTERIEUR; ONMISBAAR IN 2020!

Het is je vast niet ontgaan; velvet is een enorme trend. Deze stof zien we sinds 2018 weer vaak opduiken en ook in 2020 blijft velvet een must-have voor in huis. Velvet meubels geven je huis een warme en chique uitstraling.

FLUWEEL, VELVET OF VELOURS?

Velvet, fluweel of velours, wat is het verschil? Fluweel is de Nederlandse benaming, in het Engels zeggen we velvet en velours is een Frans woord. Heel officieel heeft velvet een nét iets andere behandeling van de stof dan velours. Velours is zwaarder en iets minder glanzend dan fluweel, maar meestal worden de drie benamingen door elkaar gebruikt. Kenmerkend is de warme uitstraling, de aaibaarheid en de kleurverandering wanneer je over de stof strijkt. Ideaal voor meubels!

de Groot wonen

Lees verder

Nieuwe bank kopen? Zo maak je de juiste keuze !

Het is tijd om die mooie nieuwe bank uit te gaan zoeken.
Lekker snuffelen op internet en woonwinkels bezoeken, op zoek naar die ene perfecte bank!
Maar dan… Alleen het kiezen van het juiste model is al lastig, maar waar moet je eigenlijk nog meer op letten?

Wij geven u een aantal tips voor het kiezen van de bank die bij u past!

de Groot wonen

Lees verder

Tips voor een positief interieur!

Na een lange dag is het meestal gewoon fijn om naar huis te gaan en te ontspannen. Wist u dat uw interieur uw mood kan veranderen?
Als je aan jezelf merkt dat je niet ontspannen naar huis gaat en thuis niet echt een gevoel van rust voelt is het misschien tijd om uw interieur te veranderen.
Met een aantal kleine aanpassingen in je huis kan je al een gevoel van rust, ontspanning en gezelligheid creëren.

Lees verder

Copyright ┬ę De Groot Wonen