Woontrends

Woonkamer inrichten

Een woonkamer inrichten kan best een uitdaging zijn. Er is geen one size fits all aanpak voor het creëren van een comfortabel en mooi interieur dat past bij je persoonlijkheid en levensstijl – we zijn immers allemaal anders. Bovendien moet je rekening houden met de grootte en de vorm van je woonkamer. Om je op weg te helpen belichten we in deze blogpost een aantal praktische tips voor het inrichten van kleine, grote, L-vormige en langwerpige woonkamers.

 

Kleine woonkamer inrichten

Een kleine woonkamer inrichten is een kwestie van de ruimte die je hebt zo efficiënt mogelijk benutten en gebruik maken van trucjes die de woonkamer groter laten lijken. Hierbij kun je denken aan:

  • Lichte kleuren, met name voor plafonds;
  • Open kasten;
  • Meubilair met minimalistische designs;
  • Tafels met smalle poten, welke helpen om het geheel luchtig te houden;
  • Eetkamerstoelen zonder armleuningen;
  • Een salontafel met opbergruimte of in plaats daarvan een hocker met een dienblad;
  • Grote, strategisch geplaatste spiegels aan de wanden;
  • Materialen met een glanzende afwerking om zoveel mogelijk licht te reflecteren.

Grote woonkamer inrichten

Als je in een klein huis woont is het makkelijk om te verlangen naar meer leefruimte. Een grote woonkamer inrichten lijkt in de eerste instantie eenvoudiger dan het inrichten van een kleine woonkamer, maar gaat gepaard met zijn eigen uitdagingen. In grote ruimtes, vooral in open concepten, is er vaak behoefte aan een visuele separatie tussen verschillende gedeeltes van de woonkamer. Dit is eenvoudig te realiseren door gebruik te maken van grote vloerkleden. Andere dingen die je kunt doen om van een grote woonkamer een comfortabel en knus geheel te maken zijn bijvoorbeeld:

  • Een grote hoekbank neerzetten;
  • Kasten als scheidingswanden gebruiken;
  • Een gezellig leeshoekje maken met een comfortabele fauteuil en een bijzettafel;
  • Een bartafel met krukken aanschaffen, als aanvulling op de eettafel;
  • Grote kamerplanten op strategische plekken neerzetten.

 

L-vormige woonkamer inrichten

L-vormige woonkamers zijn vaak een combinatie van een woonkamer en eetkamer, eventueel met een open keuken. Het lastige aan dit soort woonkamers is dat je altijd met die vreemde hoek van 90o zit. Zonder tussenmuur of architectonische aanduiding is er geen scheiding tussen het woongedeelte en het eetgedeelte. Zou je beide gedeeltes als compleet aparte ruimtes beschouwen, dan zou je al snel een vreemd geheel krijgen. Het lijkt misschien wat tegenstrijdig, maar de truc is om beide ruimtes van elkaar te scheiden en tegelijkertijd met elkaar te verbinden door elementen van dezelfde stijl terug te laten komen. Een (open) boekenkast of een scheidingswand met veel glas zijn enkele voorbeelden van elementen die gebruikt kunnen worden om een L-vormige woonkamer op te delen. Hoekbanken lenen zich hier eveneens erg goed voor. Je kunt het ook subtieler aanpakken door elke zone een eigen vloerkleed te geven; dus eentje in het woongedeelte en eentje in het eetgedeelte. Kies voor vloerkleden in bijpassende kleuren, patronen of texturen. Op die manier is het makkelijker om een ongehinderde flow te creëren. 

 

Langwerpige woonkamer inrichten

Een lange, smalle woonkamer inrichten begint met slim gebruik maken van kleur. Zo kun je van de kortste muur een accentmuur maken in een donkerdere kleur dan de andere muren. Door de manier waarop onze ogen kleur en licht waarnemen, zorgt de donkerdere accentmuur dat de ruimte visueel breder lijkt dan hij is. Te veel meubels kunnen in een smalle en langwerpige woonkamer al snel benauwend voelen, dus een minimalistische benadering verdient de voorkeur. Probeer in elk geval te voorkomen dat meubels de ‘looproutes’ blokkeren. Een glazen salontafel die het licht doorlaat zorgt voor een open uitstraling, en ook tafels en zitmeubelen met hoge, smalle poten zijn ideaal – hoe meer vloeroppervlak er zichtbaar is, hoe ruimtelijker de woonkamer zal aanvoelen.

 

 

Landelijk inrichten

Landelijke woonkamer met beige u bank en houten salontafel

Een landelijk interieur heeft een gezellige, warme en ongedwongen sfeer en wordt gekenmerkt door onder andere houten meubels, natuurlijke materialen en vintage accessoires. Wil jij je huis ook graag landelijk inrichten? Dan kun je echt alle kanten op. “Landelijk” is namelijk een behoorlijk brede term. Hoewel er veel overeenkomstige kenmerken zijn, kunnen landelijke interieurs per geografische locatie sterk verschillen. Ter inspiratie hebben we hieronder drie verschillende landelijke woonstijlen uitgelicht.

Landelijk inrichten: welke stijlen zijn er?

 

Scandinavisch landelijk

De winters in Scandinavische landen zijn lang, koud en donker. Het is dus niet zo verwonderlijk dat de Scandinavisch landelijke interieurstijl wordt gekenmerkt door lichte kleuren en afwerkingen. Houten meubilair behoudt doorgaans zijn oorspronkelijke kleur en wordt eventueel voorzien van een whitewash finish of wit geverfd. Kleurenpaletten leunen zwaar op neutrale kleuren, met hier en daar een pasteltint. Felle kleuren zijn schaars en blijven veelal beperkt tot accenten.

De Scandinavisch landelijke stijl is relatief sober vergeleken met andere landelijke stijlen. Je treft in deze interieurs doorgaans geen decoratieve poespas en overbodige spullen aan; alles heeft een eigen plekje. De afwezigheid van rommel is een van de elementen die Scandinavische interieurs zo esthetisch aantrekkelijk maken. Minimalisme en functionaliteit staan centraal, maar zonder te compromitteren op sfeer. Interieurs zijn licht, luchtig en ruimtelijk, ontwerpen zijn clean en de verlichting is simpel.

Scandinaviërs staan erom bekend veel waarde te hechten aan de natuur en de tijd die ze in de buitenlucht doorbrengen, en dat zie je duidelijk terug in deze interieurstijl. Houten vloeren blijven grotendeels onbedekt en we zien veel zachte schapenvachtjes en natuurlijke stoffen zoals linnen en katoen. Kamerplanten zijn eveneens een populaire manier om buiten naar binnen te halen.

 

Engels landelijk

Velen beschouwen de Engels landelijke stijl niet alleen als een interieurstijl, maar ook als een mentaliteit. Heb je wel eens zo’n typische Cotswold cottage met rieten dak van binnen gezien? Dat zou je kunnen beschouwen als de essentie van de Engelse landelijke stijl. Deze cottages, waar trends eigenlijk nauwelijks van toepassing zijn, worden gekenmerkt door rustieke houten balken aan lage plafonds. Wanden (geregeld voorzien van lambrisering) kunnen in neutrale kleuren geverfd zijn – maar behangetjes met rozen of streepjes in groen of periwinkle blue worden net zo graag gezien.

De inrichting bestaat uit Britse antiquiteiten, meubels met patina, vintage accessoires, oude Perzische vloerkleden, vervaagde bloemenprints en botanische kleuren. Een meubelstuk dat zeker niet mag ontbreken in een Engels landelijk interieur is een rustieke houten boerentafel. Hiermee creëer je een warme en uitnodigende sfeer. Deze robuuste eetkamertafels lenen zich ook uitstekend om te combineren met verschillende soorten eetkamerstoelen. Banken en fauteuils (die opmerkelijk goed gevuld lijken) zijn veel gestoffeerd met katoen, chintz (handbeschilderde stoffen, oorspronkelijk afkomstig uit India) of linnen. Andere stoffen die we vaak tegenkomen in deze interieurs zijn tweed, kasjmier en chenille. Raambekleding bestaat uit decoratieve vitrage, aangevuld met dikkere gordijnen om de koude wind buiten te houden. Boeken behoren tot de voornaamste decoratie-items; ze zijn in de meeste Engelse cottages door het hele huis te vinden. Olieverfschilderijen van stillevens en het Britse platteland zijn een typische vorm van wanddecoratie voor deze interieurstijl.

Frans landelijk

De belangrijkste ingrediënten van de Franse landelijke stijl zijn romantiek en joie de vivre. Ruimtes ogen luchtig en zonnig. Wanden zijn voorzien van witte verf of subtiele colour-wash tinten, zoals crème, vaalblauw of pastelgeel, en vormen in combinatie met ruwe houten vloeren en transparante kanten gordijnen het decor voor met fluweel beklede meubels met zachte kussens, gewelfde Bergère fauteuils, statige kasten met decoratief houtsnijwerk en robuuste houten eettafels omring met verschillende eetkamerstoelen.

Hoewel de Provençaalse woonstijl een iets formelere look en feel heeft, maakt de Frans landelijke stijl veel gebruik van typische Provençaalse elementen. Een goed voorbeeld hiervan zijn de kleurrijke Provençaalse stoffen, ook wel bekend als Les Indiennes, welke in het begin van de zeventiende eeuw vanuit Indië en Perzië via de haven van Marseille naar de Provence geïmporteerd werden. Lokale stoffen worden vaak gebruikt voor het maken van quilts, gestikte dekbedden en sierkussens. Wat we ook nog steeds vaak zien is Toile de Joule; het met landschappen of figuren bedrukte textiel dat gebruikt wordt voor onder andere stoffering, raambekleding en behang.

Kleine keuken inrichten

Sfeerafbeelding van mooie beige keuken eiland met zwarte wandkasten en stalen deuren

Zelfs een kleine keuken kan in een droomkeuken getransformeerd worden. Een kleine keuken inrichten is vooral een kwestie van prioriteiten stellen, slim gebruikmaken van kleur en verlichting en fysieke en visuele rommel beperken. Wij hebben 5 tips voor je op een rijtje gezet!

Kleine keuken inrichten: 5 tips

#1. Teken een plattegrond

Een kleine keuken inrichten begint met een doordacht plan, en daar hoort ook een plattegrond bij. Meet je keuken op, noteer de afmetingen en teken de plattegrond op schaal. We raden aan om bij het intekenen minimaal één meter tussenruimte aan te houden als je meerdere werkbladen hebt (bijvoorbeeld een aanrecht en een keukeneiland), en minimaal anderhalve meter loopruimte tussen keukenoppervlakken en andere leefruimtes. Als je ruimte het toelaat kun je gebruik maken van de zogeheten keukendriehoek. Dit concept, dat gericht is de meest efficiënte indeling, gaat uit van een denkbeeldige driehoek tussen de drie meest gebruikte elementen in je keuken: de koelkast, de kookplaat en de spoelbak.

#2. Kies je kleuren

Zodra je de indeling op papier hebt kun je aan de slag met het samenstellen van een kleurenpalet. Lichte kleuren laten een kleine keuken lichter en ruimtelijker aanvoelen, dus met witvariaties en pasteltinten zit je altijd goed; zeker als je kiest voor een finish met een subtiele glans, die het licht in de ruimte weerkaatst. Die lichte kleuren kun je indien gewenst natuurlijk combineren met een accentmuur in een felle kleur. Het gaat echter niet alleen om de kleuren; het is ook belangrijk om na te denken over het soort verf. Kies voor een afwasbare verf met minimaal schrobklasse 2. Bij een niet-betegelde achterwand en spatwand is een verf met schrobklasse 1 aan te raden; deze verfproducten vormen een coating die niet alleen zorgt dat de wand met een vochtig doekje kan worden afgenomen, maar ook voorkomt dat (vet)vlekken in de wand trekken. Wil je wel een betegelde wand, kies dan voor glossy tegels die het licht reflecteren.

 

#3. Maak een verlichtingsplan

Daglicht is cruciaal in een kleine keuken, maar dient altijd te worden aangevuld met een adequate verlichting. Dit zorgt niet alleen dat de kleuren die je hebt gekozen het beste tot hun recht komen; het kan er ook voor zorgen dat je kleine keuken veel ruimtelijker oogt dan hij in werkelijkheid is. Een goed verlichtingsplan bevat drie soorten verlichting:

  • Basisverlichting, meestal in de vorm van een plafonniere, hanglamp of meerdere inbouwspots.
  • Functionele verlichting of werkverlichting, voor het verlichten van je werkoppervlakken. In de meeste keukens worden hiervoor lampjes of ledstrips onder de keukenkastjes of aan de wand boven het aanrecht gemonteerd.
  • Sfeerverlichting, voor het creëren van de gewenste sfeer. Vaak wordt er gekozen voor dimbare en indirecte verlichting.

Tip: Maak gebruik van accentverlichting om items op hoger gelegen planken te verlichten; hierdoor lijkt het plafond hoger.

 #4. Wees kritisch bij het uitzoeken van keukenapparatuur

Keukenapparatuur kan al snel veel ruimte in beslag nemen. Evalueer waar jij behoefte aan hebt in je keuken. Geef eerst de meest essentiële items een plekje, en kijk daarna wat je verder nog kwijt kunt.

Als je nieuwe spullen gaat uitzoeken, wees dan kritisch. Heb je echt een full-sized koelkast nodig of volstaat een tafelmodel ook? Kun je in plaats van die grote blender die je in gedachten had misschien een compacte smoothiemaker gaan? Kun je in plaats van vrijstaande apparaten kiezen voor inbouwapparatuur? En is een vaatwasser wel écht noodzakelijk?

Tip: Schaf alle keukenapparatuur in dezelfde kleur aan om visuele rust en eenheid te creëerden.

#5. Maximaliseer de ruimte die je hebt

Hieronder nog een aantal praktische tips om de ruimte in je kleine keuken optimaal te benutten:

  • Voorkom rommel. Plaats alleen items die je dagelijks gebruikt (zoals je koffiezetapparaat) op je werkoppervlakken – de rest moet een vaste plek krijgen.
  • Ga de hoogte in. Kijk of je nog ergens wat wandplanken kwijt kunt, of gebruik de bovenkant van keukenkastjes om spulletjes op neer te zetten. Schaf een stevig krukje of trapje aan zodat je er makkelijk bij kunt.
  • Benut de hoeken. Overweeg een hoekkast om gebruik te maken van de loze ruimte.
  • Wees flexibel. Spullen die je slechts incidenteel gebruikt kunnen ook een thuis vinden in een buffetkast of highboard in de woonkamer.

Behoefte aan inspiratie? Kom langs bij De Groot Wonen in Apeldoorn en laat je inspireren door onze stijlvolle keukens!

 

Bijkeuken inrichten

Bijkeuken inrichten sfeerafbeelding van olijfgroene keuken in moderne inrichting

De bijkeuken is wat ons betreft de ruimte waar de magie plaatsvindt. Hoewel de manier waarop deze ruimte benut wordt per huishouden verschilt, is het over het algemeen de plek waar onder andere de wasmachine/droger, strijkplank, (extra) koelkast, vriezer, voorraden en schoonmaakspullen staan. Ook zaken als een brandblusser, EHBO-kist, stofzuiger en gereedschap worden vaak in de bijkeuken bewaard. Dat het vooral een functionele ruimte is, betekent echter niet dat de bijkeuken niet esthetisch aantrekkelijk kan zijn. In dit blogartikel geven we een aantal tips met betrekking tot de bijkeuken inrichten.

Bijkeuken inrichten: 7 tips voor een functionele én mooie ruimte

Wees niet bang om te experimenteren

De bijkeuken is perfect om te experimenteren met gewaagde designkeuzes die je in andere ruimtes van je woning waarschijnlijk niet zo snel zou aandurven. Denk aan een accentmuur in een felle kleur of een opvallend behang. Wees vooral niet bang om een persoonlijke draai aan de inrichting van je bijkeuken te geven!

Geef keukenapparatuur een plekje

De bijkeuken – doorgaans grenzend aan de ‘echte’ keuken en daarom ook wel een achterkeuken genoemd – is de ideale plek om (naast je wasmachine en droger) minder mooie maar essentiële keukenapparatuur een thuis te geven. Denk bijvoorbeeld aan een diepvrieskist, een magnetron of een (extra) oven, maar ook aan die popcornmachine of dat gourmetstel dat je eigenlijk alleen met Kerst gebruikt.

Creëer voldoende opbergruimte

Zodra het witgoed en de overige apparaten een plekje hebben gekregen, kun je aan de slag met het creëren van opbergruimte voor de overige spullen. Hou daarbij rekening met het soort spullen dat je in de ruimte kwijt wilt, op welke manier je ze gebruikt en hoe frequent je ze nodig hebt. Wat is voor jou de meest handige plek? Wil je in één oogopslag kunnen zien wat je hebt staan of vind je het juist prettiger als spullen uit het zicht zijn opgeborgen? Afhankelijk van de grootte en de layout van de bijkeuken kun je kiezen voor bergkasten, stellingkasten of eenvoudige wandplanken, aangevuld met haken of kapstokken. Een geperforeerd ophangbord aan de wand, waar je met haakjes kleine items aan kunt bevestigen, kan ook erg handig zijn.

Maak gebruik van de hoogte

Heb je het gevoel dat je bijkeuken te klein is voor alle spullen die je er kwijt wilt? Zeker bij een beperkt vloeroppervlak is het slim om zoveel mogelijk gebruik te maken van de hoogte. Denk verticaal! Kun je misschien nog één of twee wandplanken kwijt boven de wasmachine of dat highboard, of kun je de ruimte boven dat raam misschien beter benutten? Een schroefoog in het plafond is ideaal om een hangende fruitmand met meerdere lagen aan te hangen. Daar kun je dan versproducten in kunt bewaren die wat langer goed blijven, zoals knoflook en uien. Ook deuren bieden volop mogelijkheden. Zo kun je een deur gebruiken voor het bevestigen van een paar haken, een hangend wasrek of een schoenenopberger.

Organiseer en label

Om ervoor te zorgen dat je alles snel kunt vinden en de orde en overzichtelijkheid van je bijkeuken te waarborgen, is het raadzaam om alle items te categoriseren (bijvoorbeeld conserven, schoonmaakproducten, onderhoudsmiddelen, enzovoorts) en elke categorie aan een vaste plek toe te wijzen. Vervolgens kun je de opbergdozen, kratten, manden, voorraadpotten labelen. Door ook de planken, vakken en kastdeurtjes van een label te voorzien, vergroot je de kans dat spullen na gebruik op de juiste plek worden teruggezet.

Anticipeer op items zonder vaste plek

Ruimtes zoals bijkeukens worden in veel huishoudens (al is het wellicht onbewust) als een soort dumpplek gebruikt. Het kan dan ook al vrij snel een rommeltje worden, hoe netjes en georganiseerd de rest van je huis ook is. Zorg daarom voor (was)manden en kratten om wasgoed, statiegeldflessen, glaswerk, plastic boodschappentasjes en andere zaken die vaak een eigen leven gaan leiden meteen op te kunnen bergen.

Vergeet de verlichting niet

Verlichting kan een ruimte maken of breken, en de bijkeuken is wat dat betreft geen uitzondering. Naast basisverlichting kun je eventueel ook planken en kasten van ledstrips of spotjes voorzien, zodat je altijd goed zicht hebt en alles makkelijk kunt vinden.

 

Woontrends 2023

woontrends 2023 sfeerafbeelding van warme aardetint keuken met organische vormen en zachte tinten

Woontrends spelen niet alleen in op onze esthetische sensibiliteit, maar ook op hoe we willen leven. Trends op interieurgebied zijn vaak een indicatie van verandering naar een nieuwe manier van wonen, en dat zien we ook dit jaar duidelijk terug. Ter inspiratie hebben we de meest interessante woontrends van 2023 voor je op een rijtje gezet!

Organische vormen

Organische vormen zijn al enkele jaren bezig aan een comeback in de wereld van interieurdesign. Dat zagen we voornamelijk aan de groeiende populariteit van meubilair met rondingen; een groot contrast met de strakke belijningen en scherpe hoeken van de jaren ‘90. In 2023 komen organische vormen ook steeds vaker terug in spiegels, verlichting en architectonische details.

Duurzame materialen

De toenemende focus op duurzaamheid heeft ook haar weg gevonden naar de wereld van interieurdesign. We kijken niet alleen naar wat we mooi en praktisch vinden, maar willen ook zo veel mogelijk gebruik maken van natuurlijke, gerecyclede, milieuvriendelijke en ethisch verantwoorde materialen – zowel voor meubilair als voor woontextiel en accessoires.

Unieke imperfecties

Het feit dat we steeds vaker kiezen voor natuurlijke, handgemaakte en vintage kasten, tafels en stoelen heeft als gevolg dat we het streven naar een onberispelijke afwerking kunnen loslaten en imperfecties kunnen omarmen. Het zijn immers die imperfecties die een meubelstuk uniek maken.

Focus op wellness

De pandemie heeft een collectief besef teweeggebracht; een verschuiving van een gejaagd bestaan naar een leven waarbij we leren vertragen en meer in het moment te zijn. Mindfulness en self-care spelen hier een belangrijke rol in, evenals het creëren van een leefomgeving die een gezondere levensstijl faciliteert. Een focus op wellness is dan ook een van de belangrijkste woontrends in 2023.

Meer daglicht

Hoe meer we te weten komen over gezondheid en waar ons menselijk functioneren baat bij heeft, des te vaker we die elementen terugzien in interieurs. Steeds meer mensen zijn zich bewust van hoe belangrijk voldoende blootstelling aan daglicht is; het draagt bij aan een betere nachtrust, stemming en concentratie. Dat bewustzijn resulteert in een hernieuwde focus op het maximaliseren van natuurlijk licht in onze leefruimtes, met grote ramen, flexibele raambekleding en oppervlakken die het licht weerkaatsen.

Brutalisme

De industriële interieurstijl is al een aantal jaar niet weg te denken uit de interieurwereld, en brutalisme gaat nog een stapje verder. Deze stroming binnen de architectuur, oorspronkelijk ontstaan vanuit het modernisme, wordt gekenmerkt door een focus op functionaliteit en het gebruik van ruwe, onafgewerkte materialen zoals beton; niet alleen voor architectonische maar ook voor decoratieve elementen. Door deze te combineren met natuurlijke elementen zoals hout, planten en duurzame stoffen zoals biologisch katoen en linnen wordt er een zachtere, warmere uitstraling gerealiseerd.

Warme aardetinten

De woontrends in 2023 worden gekenmerkt door het gebruik van warme aardetinten. Bruintinten zoals taupe, roest, terracotta en karamel worden gecombineerd met zachte accenten zoals mauve, perzik en koraalroze.

Vloerkleden als kunst

Om visuele rust te creëren laten we steeds vaker overbodige elementen weg uit ons interieur. Een van de gevolgen is dat de elementen die we behouden veelal een dubbele functie krijgen. Opvallende vloerkleden als functionele kunstwerken zijn daar een goed voorbeeld van; ze zorgen voor een aantrekkelijke esthetiek zonder dat er ruimte voor opgeofferd hoeft te worden. 

 

Trendy hoekbank Ansio in offwhite bouclé stof

De hoekbank is een belangrijk element in de moderne woonkamer. Niet alleen biedt het comfortabele zitplaatsen voor familie en vrienden, maar het kan ook dienen als een stijlvolle blikvanger in uw interieur. Als jij op zoek bent naar een trendy hoekbank met een eigentijdse uitstraling, dan is de Ansio hoekbank in offwhite bouclé stof een uitstekende keuze.

 

Stijlvol & comfortabel

De Ansio hoekbank is ontworpen om zowel stijlvol als comfortabel te zijn. De bank heeft een strakke en moderne uitstraling die past bij elke hedendaagse woonstijl. De zitting en rugleuning zijn gemaakt van zacht schuim dat zorgt voor een aangename en comfortabele zitervaring. De offwhite bouclé stof geeft de bank een luxe uitstraling en voegt een extra laagje comfort toe.

 

Trendy & populair

De bouclé stof is momenteel erg trendy en populair in de wereld van interieurontwerp. Het heeft een unieke textuur die lijkt op kleine lusjes die op het oppervlak van de stof zijn geweven. Dit geeft de bank een mooie textuur en maakt het ook makkelijk om te combineren met andere kleuren en patronen in uw interieur.

 

Ruim en praktisch

De Ansio hoekbank is ook zeer praktisch in gebruik. De bank heeft een ruime zitting en biedt voldoende plaats voor meerdere personen. Daarnaast wordt de bank geleverd met de bijbehorende lendekussens. Een ander voordeel van de Ansio hoekbank is dat deze van hoge kwaliteit is. De bank is vervaardigd met hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Hierdoor is de bank een goede investering die jarenlang plezier zal geven.

 

Of je nu op zoek bent naar een plek om te ontspannen met familie en vrienden, of gewoon op zoek bent naar een stijlvolle toevoeging aan uw interieur, de Ansio hoekbank is zeker een bank die het overwegen waard is.

 

Geïnteresseerd in deze Trendy hoekbank?

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel
- Via onze site

Klik hier op de link naar de Hoekbank Ansio beige.

 

Tips voor een positief interieur!

Na een lange dag is het meestal gewoon fijn om naar huis te gaan en te ontspannen. Wist u dat uw interieur uw mood kan veranderen?
Als je aan jezelf merkt dat je niet ontspannen naar huis gaat en thuis niet echt een gevoel van rust voelt is het misschien tijd om uw interieur te veranderen.
Met een aantal kleine aanpassingen in je huis kan je al een gevoel van rust, ontspanning en gezelligheid creëren.

Lees verder

Copyright © De Groot Wonen