Superkeukens

Superkeukens in Apeldoorn

Waarom Superkeukens Apeldoorn?

  • Direct de beste prijs
  • Duitse topkwaliteit
  • A-merken apparatuur
  • Gratis 3D ontwerp
  • Maatwerk
  • 10 Jaar garantie

Lees meer

De mooiste keukens in Apeldoorn vind je bij Superkeukens! 

Een keuken kopen in de omgeving van Apeldoorn ? Bij de Groot Wonen vind je keukens van het merk Superkeukens! Meer dan 30 keukens staan voor je opgesteld in onze winkel in Apeldoorn zodat jij je goed kunt orienteren en laten inspireren. Of je nu op zoek bent naar een landelijke keuken, moderne keuken of een luxe keuken voor elke smaak hebben wij een keuken. Jouw perfecte keuken kunnen wij samen met jou naar smaak samenstellen.

Keukens in Apeldoorn

Tijdeloze keukens in Apeldoorn

Een tijdloze keuken verveelt nooit en is eigenlijk altijd goed. Het is vaak een combintatie van niet uitgespoken klassiek en modern. Een tijdloze keuken kan worden voorzien van landelijke elementen, hout en ook een greeploze uitvoering is mogelijk. Ook is het mogelijk om jouw keuken in veel verschillende kleuren en opstellingen te laten samenstellen. Ons team van adviseurs staat voor jou klaar om je te voorzien van de juiste informatie en om jouw woonwensen te bespreken. 

Moderne keukens in Apeldoorn bewonderen

Moderne keukens maken gebruik van een rustige kleur en rechte lijnen. Het design is strak en er worden weinig stijlelementen aan toegevoegd. Moderne keukens zijn eenduidige keukens die een vaste strakke stijl aanhouden. Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw keuken uit te voeren met de meest moderne en hightech apparaten. Op deze manier maak je koken in jou moderne keuken een feestje.

Greeploze keuken voor een moderne look

Een greeploze keuken valt tegenwoordig onder de moderne keukens. De handgrepen zijn in deze keukens weggewerkt en dat zorgt voor mooie strakke lijnen in uw keuken. De deuren open je dan via kleine openingen aan de bovenkant van de lade of deur of eventueel met een druk systeem (push to open).  In onze showroom in Apeldoorn zijn er verschillende greeploze keukens te bewonderen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om jou greeploze keuken helemaal naar eigen smaak samen te laten stellen. Tijdens een advies gesprek worden jouw keuken wensen besproken en kan er direct in 3D ontwerp gemaakt worden. Daarnaast ontvang je ook direct een prijs indicatie over wat de keuken gaat kosten.

Landelijke keuken

Al vele jaren zijn de landelijke keukens ontzettend populair. Deze keukens hebben door hun authentieke elementen als kaderdeurtjes, sierlijke handgrepen en open kasten een karakteristieke uitstraling. Een landelijke keuken wordt vaak gekozen in een rustige, warme kleur zoals gebroken wit of zand. Maar ook blauw of grijs past erg mooi bij dit type keukens. Deze kleuren geven je keuken net een wat stoerder uiterlijk. Wil je een keuken met een nostalgische look & feel, maak dan jouw keuze voor de landelijke keukens van Superkeukens in Apeldoorn!

Keuken advies in Apeldoorn 

Wij helpen je graag bij het vinden van een keuken welke bij jouw en bij uw interieur past. Wij nemen je mee door alle mogelijkheden en opties van onderkasten, bovenkasten, deurtjes, fronten, kleuren, handgrepen, werkbladen, spoelbakken, kranen en keukenaccessoires. Om jouw nieuwe keuken helemaal geweldig en gaaf te maken zoeken wij naar interessante elementen welke jouw keuken origineel en toch goedkoop houden. 

Zo geven wij veel aandacht aan de indeling van jouw keuken. Jouw persoonlijke wensen zijn hierbij van groot belang. Net als bij de keuze van het aanrechtblad of werkblad. Kies je bijvoorbeeld voor composiet, graniet, keramiek of Dekton ? Of toch voor multiplex of kunststof ? Elk van deze materialen heeft  voordelen maar ook soms nadelen.

 

Copyright © De Groot Wonen