Banken

Banken

U zit beter bij de Groot

Wanneer u zoekt naar een bank of hoekbank bent u aan het juiste adres. Bij de Groot Wonen staan altijd meer dan 200 banken gepresenteerd. In verschillende stijlen, kleuren en afmetingen.

Lees verder

Producten 121-128 van 128

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 121-128 van 128

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

De mogelijkheden zijn enorm:

Maat

Allereerst moet de bank natuurlijk passen in uw kamer. Daarom is een bank leverbaar in diverse maten : van 1½ zits tot 4 zits. Of nog groter wanneer u kiest voor een bank welke wordt opgebouwd uit diverse elementen.

Bekleding

De bekleding is ook belangrijk voor de levensduur en de uitstraling. Kiest u voor stof of leer, dan is in beide categorieen nog een enorme keuze uit stof of leerkwaliteiten.

Kleur

Natuurlijk is de kleur erg bepalend voor het eindresultaat. Onze adviseurs hebben een goed "kleurgevoel" en helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Zitcomfort

Bij veel banken kunt u kiezen uit een zacht, medium of hard zitcomfort. Ook bepaalt het toegepaste materiaal in grote mate het zitcomfort.

Maatwerk

Bij de meeste banken is het mogelijk om de zithoogte aan te passen, maar een verstelbare zitdiepte is ook mogelijk. U kunt hiermee uw bank aanpassen aan uw wensen. Ook het kiezen van een hoge of lage rug en het model armlegger is mogelijk.

Copyright © De Groot Wonen