Bergkast Ridge1

€ 849,00
Bestel in winkel
SKU
57723

Roomdivider Ridgefield, 4 deuren + 4 open vakken, kleur Castle antraciet.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Roomdivider Ridgefield, 4 deuren + 4 open vakken, kleur Castle antraciet.


Leverbaar in:

naturel


Kastdeuren die langs beide kanten open gaan? Open vakken voor decoratie en/of boeken? Deze roomdivider heeft het allemaal! Deze roomdivider uit de collectie Ridgefield Dark is 200 cm hoog en 80 cm breed en is ideaal om in een open ruimte te plaatsen om de leefruimte in tweeën te delen. Niet veel ruimte? Ook tegen de muur komt dit meubel mooi tot zijn recht. Naast deze uitvoering is er ook een versie Natural in een lichte houtkleur.


Meer informatie
SKU57723
Artikelnummer900050406
Breedte ca. 80 cm
MerkHenders & Hazel
WoonstijlBasic woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen