Bijzettafel Dorval

€ 149,00
Bestel in winkel
SKU
58238

Bijzettafel Dorval, blad metaal zilverkleur met textuur, pootjes zwart metaal, afmeting: 53 x 54 cm.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Bijzettafel Dorval, blad metaal zilverkleur met textuur, pootjes zwart metaal, afmeting: 53 x 54 cm.Deze salontafel uit collectie Dorval is volledig van metaal en is apart te plaatsen, maar kan ook deel uitmaken van een salontafelset. Deze salontafel meet 53x54cm en heeft een organische vorm. Het tafelblad van deze tafel is zilverkleurig met een relief-textuur en de tafel heeft zwarte metalen poten, maar er is ook een versie met een goudkleurig tafelblad en goudkleurige poten verkrijgbaar. Voor welke ga jij?


Meer informatie
SKU58238
Artikelnummer900052783
Hoogte ca. 46 cm
Breedte ca. 53 cm
Diepte ca. 54 cm
HoutkleurAluminium
MerkHenders & Hazel
WoonstijlBohemian woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen