Bijzettafel Maze

€ 99,00
Bestel in winkel
SKU
57496

Bijzettafel Maze, doorsnede 40 cm (H46 cm) eiken fineer kleur Railway brown.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Bijzettafel Maze, doorsnede 40 cm (H46 cm) eiken fineer kleur Railway brown.Bijzettafel-collectie Maze bestaat uit drie verschillende bijzettafels die in verschillende hoogtes verkrijgbaar zijn. Verschillende bijzettafels in de woonkamer plaatsen, maar geen standaard salontafel: het is een trend die vaker en vaker voorkomt. Collectie Maze geeft je veel keuzevrijheid hierin. Je kunt kiezen uit 4 verschillende kleuren en 3 verschillende hoogtes. Zo maak je de leukste combinaties! Deze uitvoering heeft een rond tafelblad in eikenfineer van 40 cm, is 46 cm hoog en is uitgevoerd in de kleur railway brown.


Meer informatie
SKU57496
Artikelnummer900048386
Hoogte ca. 46 cm
Breedte ca. 40 cm
Diepte ca. 40 cm
MerkHenders & Hazel
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen