Fauteuil Woolly

€ 729,00
Bestel in winkel
SKU
57396

Draai-fauteuil Wooly, stof Boucle naturel gemeleerd.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Draai-fauteuil Wooly, stof Boucle naturel gemeleerd.


Ook in Boucle antraciet


- Vriendelijke draaifauteuil met ronde vormen
- Naturel geweven bouclé (95% polyester, 5% polyacryl)
- Draai in elke gewenste richting!
- H 71 cm x B 84 cm x D 88 cm

De Woolly draaifauteuil uit de collectie van het Nederlandse merk BePureHome heeft een vriendelijke, zachte uitstraling en is voorzien van afgeronde vormen. Draaifauteuil Woolly nodigt uit om eens lekker te relaxen!

Materiaal
Onze Moro bouclé is een gemêleerde, geweven stof en een trendvolle toevoeging in ieder interieur. De stof bestaat uit 95% polyester en 5% polyacryl en heeft een Martindale van 50.000. Door deze combinatie van synthetische vezels is de stof eenvoudig schoon te houden. De verlijmde backing zorgt voor extra stevigheid en vermindert de kans op scheuren of slijtage. Deze geweven stof heeft zachte en volle grip en een moderne look.

Afmetingen
- Hoogte: 71 cm
- Breedte: 84 cm
- Diepte: 88 cm
- Zithoogte: 46 cm
- Zitbreedte: 56 cm
- Zitdiepte: 60 cm
- Poothoogte: 5,5 cm
- Pootdiameter: 67 cm
- Armleuninghoogte: 60 cm
- Maximale draagkracht: 125 kg
- Gewicht: 18,5 kg

Onderhoud
Bij eventuele vlekken direct droogdeppen met een schone doek of tissue. Beslist niet wrijven! De meeste vloeistoffen zijn te verwijderen met lauw water. Maak gebruik van een zachte, ronddraaiende beweging van buiten naar binnen. Bij hardnekkige vlekken is meubelshampoo geschikt. Hoogpolige stoffen kunnen geborsteld worden om hun neutrale vleug te behouden. In de basis raden wij het impregneren van onze gestoffeerde meubelen af. Mocht dit echter wel gewenst zijn, test het impregneermiddel dan vooraf op een onzichtbare plaats van de stof. Impregneren wordt voor onze velvets en teddy-stoffen ten zeerste afgeraden.

Levering
Woolly wordt in één pakket geleverd. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders aan de onderzijde, dit voorkomt beschadigingen.


Meer informatie
SKU57396
Artikelnummer800037-N
Hoogte ca. 71 cm
Breedte ca. 84 cm
Diepte ca. 88 cm
RugkussenVaste kussens
ZitkussenVaste kussens
Zitcomfortmedium
BekledingStof
MerkBe Pure Home
WoonstijlBasic woonstijl
Copyright © De Groot Wonen