Hocker Dutchz1300

€ 579,00
Bestel in winkel
SKU
55753

Hocker Dutchz 1300 Ø60 in leder twilight 16007 deer

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Hocker Dutchz 1300 Ø60 in leder twilight 16007 deer


Ervaar het geweldige zitcomfort van de Dutchz 1300. Dit model is uitgevoerd in hoge kwaliteit en in soepel leder. De brede zit- en rugkussens geven een strakke uitnodigende uitstraling.

Er is een ruime keuze in de mooiste leder- en stofsoorten die ook geweldig met elkaar combineren.

Stel de DUTCHZ 1300 helemaal naar eigen smaak samen, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een keuze te maken tussen verschillende soorten stiksels. Maatwerk is op aanvraag en optioneel is de Dutchz 1300 te verkrijgen met sierkussens.Meer informatie
SKU55753
Artikelnummer10306174
Levertijd indicatie10-12 weken
Hoogte ca. 35 cm
Breedte ca. 60 cm
Diepte ca. 60 cm
houtsoort-
BekledingLeer
MerkHouse of Dutchz
WoonstijlModerne woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen