Design keukens

Design keukens Kopen? Je vindt hem bij Superkeukens Apeldoorn!

Design Keukens 

Design keukens bij de Groot wonen.

Ben jij aan het oriënteren voor een design keuken? Dan ben je op het juiste adres beland. Design keukens hebben een luxe uitstraling die vaak ook nog eens minimalistisch is. Het design is strak en het geheel is functioneel ingericht en voorzien van in veel gevallen opvallende kleur en materiaal combinaties. Dankzij de meest moderne en eigentijdse keukenapparatuur wordt koken in een design keuken echt een feestje.

Maak een afspraak

Landelijke keuken
 
Landelijke keuken
 
Landelijke keuken
 
Landelijke keuken
 

Het verschil tussen een moderne keuken en een design keuken.

Het kan soms wel eens verwarrend zijn om te weten wat is het verschil tussen moderne keuken en design keuken nou daadwerkelijk is. Het verschil zit hem erin dat naast dat de keuken is afgewerkt met luxe op het gebied van materiaal en keukenapparatuur deze ook nog eens een unieke vormgeving heeft en alles tot in de puntjes klopt.

De unieke vormgeving komt voornamelijk tot stand door de strakke lijnen en het minimalistische design. Een design keuken is tot de puntjes afgewerkt en is voorzien van stoere, hippe en soms opvallende materialen en keukenapparatuur.

De mooiste materialen voor jouw design keuken.

In design keukens zien we veel mooie en luxurieuzer materialen voorbijkomen. Naast de hoogglans fonten en werkbladen van de deur steen wordt er steeds vaker natuurlijke materialen toegepast die net een andere twist geven aan het design van jouw luxueuze keuken. Er wordt tegenwoordig vaker gekozen voor rvs-materiaal in combinatie met bijvoorbeeld hout of glas. Ook is het tegenwoordig mogelijk om de materialen die in de keuken gebruikt worden in opvallende en een groot aantal kleuren te laten maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wit, grijs en zelfs zwart. Ben jij meer fan van opvallende kleuren of hou je van natuurtinten? Dan is het ook mogelijk om jouw keuken in bijvoorbeeld okergeel of mosgroen te laten maken.

Moderne keukenapparatuur in jouw design keuken.

Bij de meeste design keukens wordt er gebruik gemaakt van de meest moderne en actuele keukenapparatuur. De combinatie van een strak design en de mooie apparatuur is tegenwoordig ook betaalbaarder dan dat het vroeger was. Denk bij de moderne apparatuur vooral een vaatwassers met bijvoorbeeld een Ecoprogramma of een koelkast die voorzien is van speciale cool zone’s zodat jou eten op de juiste temperatuur bewaard kan worden.

Landelijke keuken

De prijs van jouw design keuken.

Binnen onze collectie van keukens vind je een ruim assortiment aan verschillende design keukens. Ook heeft elk model keuken weer zijn eigen mogelijkheden waardoor je jouw keuken helemaal kan personaliseren en kan maken zoals jij hem wilt. Dat betekent ook dat de prijs afhankelijk is van jouw wensen. Bij het maken van een afspraak is het direct mogelijk om de prijs van de keuken te ontvangen. Daarnaast ontvang je bij ons altijd onze laagste prijs waardoor het ook niet nodig is om te onderhandelen over de prijs.

 

Landelijke keuken

Kom jouw toekomstige design keuken bewonderen in onze showroom.

Bij het kopen van de keuken ga je natuurlijk niet over een nacht ijs. In onze showroom op de Woonboulevard in Apeldoorn hebben wij een grote verscheidenheid aan verschillende designkeukens die jij live kunnen bewonderen. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak in te plannen met een van onze keukenadviseurs die je zal helpen bij het maken van een eerste schets en het bespreken van de mogelijkheden.

Plan direct een afspraak !

Overweeg je een nieuwe keuken aan te schaffen maar wil jij je eerst laten inspireren en informeren? Of heb jij de knoop doorgehakt en besloten om een nieuwe keuken aan te schaffen? Plan dan een persoonlijk keukenadvies bij Superkeukens Apeldoorn.

  • Door het maken van een afspraak ben je er van verzekerd dat wij alle tijd voor jou hebben.
  • Wij maken een 3D ontwerp zodat je precies ziet hoe jouw nieuwe keuken eruit gaat zien.
  • In onze showroom kun je alle materialen en apparatuur voelen en uitproberen.
  • Wij helpen je graag om jouw droomkeuken samen te stellen.
  • Je weet direct wat de keuken gaat kosten en wat de verwachte levertijd zal zijn.

Vul het afsprakenformulier in en vervolgens wordt er een afspraak ingepland.

 

 

Plan direct een afspraak bij Superkeukens Apeldoorn !

Vul het afsprakenformulier in en vervolgens wordt er een afspraak ingepland.

 

 

Copyright © De Groot Wonen