Donkere keuken

Donkere keuken

Ben jij op zoek naar een donkere keuken?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken die uw woning een luxe uitstraling geeft? Dan kan een donkere keuken zeker een schot in de roos zijn! Donkere keukens zijn al lang niet meer alleen voor restaurants, maar worden ook steeds vaker in woningen geplaatst. Kiezen voor een donkere keuken is een goede keuze als u een moderne en klassieke uitstraling wilt creëren!

De zwarte of grijze tinten geven uw huis die exclusieve uitstraling waar veel huiseigenaren naar verlangen. Een groot voordeel van zwart is dat het goed samengaat met elke andere kleur, dus u kunt het gebruiken als basis voor uw interieurontwerp - al dan niet gecombineerd met andere kleuren!

De keuken is het hart van het huis. Hier wordt gekookt, gegeten en gedronken met familie en vrienden. Logisch dat je er een mooi geheel van wilt maken. Maar welke stijl keuken kies je? Een lichte of donkere keuken? Vroeger waren keukens vooral wit en luchtig, maar design is aan het veranderen. We zien steeds meer donkere keukens waar zwart en andere donkere kleuren centraal staan. Een donkere keuken creëert een warme sfeer en heeft een luxe uitstraling. Het oogt ook tijdloos, waardoor u niet na een paar jaar hoeft te renoveren.

Plan een adviesgesprek

Donkere keuken
 
Keuken kleuren kiezen
 
Donkere keuken
 
Vrouw die kookt in een donkere keuken
 

Maak de donkere keuken niet te donker

Dit is vaak een groot probleem bij keukens die in donkere kleuren zijn ontworpen. Het probleem is dat, zelfs als je een enorme keuken en veel ramen hebt, het nog steeds kleiner zal aanvoelen als je gebruik maakt van donkere kleuren. Op dezelfde manier, als je een kleine keuken hebt die niet veel natuurlijk licht krijgt, dan zal het gebruik van te veel donkere kleuren het nog benauwder doen lijken

Om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt, kun je lichte accenten in je keuken aanbrengen. Dit kan eenvoudig met witte kasten of lichtgekleurde vloeren, of door een paar meubels of andere accenten in felle kleuren aan te brengen. Een paar spatten van felle kleur zal de eentonigheid breken en geven uw keuken een algehele lichtere look en feel.

Je hoeft niet per se voor hele felle kleuren te gaan als je dit soort accenten in je kamer aanbrengt - zelfs pasteltinten doen wonderen om je keuken er helderder en vrolijker uit te laten zien.

Plan een adviesgesprek

 

Materialen in een donkere keuken

Een zwarte keuken in een industriële stijl gaat heel goed samen met een ruw hout, staal en warm kleurenschema. Hout en staal in een donkere tint is erg mooi, maar lichtere houtsoorten zijn ook geweldig als aandachtstrekker. Voor iets uniekers kunt u ook overwegen om zwarte keukenkastjes en werkbladen te combineren met goudkleurige accessoires, zoals een spoelbak en (kokend water) kraan. Zo lijkt uw keuken wel uit een tijdschrift te komen!

Als u een nieuwe keuken koopt, wilt u zeker een kijkje nemen bij Superkeukens Apeldoorn! Wij hebben een breed scala aan zwarte keukens, en ze zullen je zeker inspireren. Bekijk ons gratis keukenboek of bezoek onze showroom, zodat u zich persoonlijk kunt laten inspireren door onze donkere keukens.

Donkere keuken

Plan direct een afspraak !

Overweeg je een nieuwe keuken aan te schaffen maar wil jij je eerst laten inspireren en informeren? Of heb jij de knoop doorgehakt en besloten om een nieuwe keuken aan te schaffen? Plan dan een persoonlijk keukenadvies bij Superkeukens Apeldoorn.

  • Door het maken van een afspraak ben je er van verzekerd dat wij alle tijd voor jou hebben.
  • Wij maken een 3D ontwerp zodat je precies ziet hoe jouw nieuwe keuken eruit gaat zien.
  • In onze showroom kun je alle materialen en apparatuur voelen en uitproberen.
  • Wij helpen je graag om jouw droomkeuken samen te stellen.
  • Je weet direct wat de keuken gaat kosten en wat de verwachte levertijd zal zijn.

Vul het afsprakenformulier in en vervolgens wordt er een afspraak ingepland.

 

 

Plan direct een afspraak bij Superkeukens Apeldoorn !

Vul het afsprakenformulier in en vervolgens wordt er een afspraak ingepland.

 

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Copyright © De Groot Wonen