Greeploze keuken

Greeploze keuken

Ben jij op zoek naar een greeploze keuken?

Je ziet het steeds vaker. Moderne keukenkasten zonder knoppen op handgrepen. We noemen keukens zonder handgrepen ook wel greeploze keukens. Dankzij de nieuwste technieken is het onnodig geworden om handgrepen op de kastjes van de keuken te plaatsen. Een greeploze keuken is naast dat deze moderne is ook nog eens ruimtelijk en oogt rustig.

Ken je dat gevoel dat het keukenkastje net iets te hard dicht valt? In de greeploze keuken hoef je je hier geen zorgen meer over te maken! Door de nieuwste technieken gaat het openen en sluiten van de keukenkastjes bijna vanzelf. Met een greeploze keuken geniet je van een geruisloze keuken die ook nog eens ontzettend modern oogt.

Maak een afspraak

Keuken met kookeiland
 
Landelijke keuken
 
Landelijke keuken
 
Landelijke keuken
 

De voordelen van een greeploze keuken.

Een van de grote voordelen van een greeploze keuken is dat deze ruimtelijk oogt en een strakke uitstraling heeft. De greeploze keuken is ideaal in kleine ruimtes aangezien deze ook optisch groter oogt. Een ander voordeel van dit type keuken is dat de keukenmakkelijk schoon te maken is en je niet om de handgrepen heen hoeft te maneuvreren.

Greeploze keuken

Greeploze keukens in verschillende kleuren

De kans is groot dat als je van greeploze keuken houdt dat je ook houdt van strak, minimalistisch en modern. Een van de kleuren die hier goed bij past is wit. Het is dan uiteraard ook mogelijk om de keuken helemaal in het wit uit te voeren. Binnen de collectie greeploze keukens zijn er veel verschillende soorten kleuren mogelijk. Denk hierbij aan kleuren met een frisse uitstraling zoals wit of beige. Mocht je een wat luxere uitstraling in de keuken willen creëren dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een donkere kleur. Donkere kleuren in combinatie met bijvoorbeeld een licht blad en de juiste details kunnen ervoor zorgen dat jij een keuken in huis haalt die voldoet aan de laatste trends en een luxe uitstraling heeft.

Direct de laagste prijs

Bij Superkeukens in Apeldoorn is jouw greeploze keuken binnen handbereik! Onze keukens zijn namelijk niet alleen schérp geprijsd, onze prijzen en offertes zijn ook transparant. Zo hoef je niet onnodig te onderhandelen over de prijs, want deze is gegarandeerd de beste! 

 

Voorbeeld van een greeploze keuken

Plan direct een afspraak !

Overweeg je een nieuwe keuken met kookeiland aan te schaffen maar wil jij je eerst laten inspireren en informeren? Of heb jij de knoop doorgehakt en besloten om een nieuwe keuken aan te schaffen? Plan dan een persoonlijk keukenadvies bij de Groot wonen in Apeldoorn.

  • Door het maken van een afspraak ben je er van verzekerd dat wij alle tijd voor jou hebben.
  • Wij maken een 3D ontwerp zodat je precies ziet hoe jouw nieuwe keuken eruit gaat zien.
  • In onze showroom kun je alle materialen en apparatuur voelen en uitproberen.
  • Wij helpen je graag om jouw droomkeuken samen te stellen.
  • Je weet direct wat de keuken gaat kosten en wat de verwachte levertijd zal zijn.

Vul het afsprakenformulier in en vervolgens wordt er een afspraak ingepland.

 

 

Plan direct een afspraak bij Superkeukens Apeldoorn !

Vul het afsprakenformulier in en vervolgens wordt er een afspraak ingepland.

 

 

Copyright © De Groot Wonen