Groene keuken

Groene keuken

Op zoek naar een groene keuken?

Ben jij op zoek naar een groene keuken? Dan ben je aan het juiste adres. Binnen onze collectie keukens vind je een ruim assortiment aan groene keukens die echt kleur aan jouw interieur toevoegen. De keukens zijn stijlvol en zorgen voor een chique look in het huis.

Maak een afspraak

Groene keuken
 
Groene keuken
 
Groene keuken
 
Groene keuken
 

Jouw olijfgroene keuken in verschillende opstellingen.

Groene keukens zijn er in alle soorten en maten. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een rechte keuken in het groen of bijvoorbeeld een keuken met een u vorm. Welke vorm keuken je ook wilt, wij hebben de vorm en opstelling van de keuken die jouw interieur ten goede komt.

Beschik jij thuis over een lange muur waar jij een keuken tegen wilt plaatsen? Dan is een rechte keuken misschien echt wat voor jou. Rechte keukens kunnen zo lang of kort gemaakt worden als jij wilt. Dit heeft als voordeel jouw keuken in elke ruimte past. Daarnaast is het belangrijk om goed na te denken over de indeling van de rechte keuken. In de meeste gevallen wordt ervoor gekozen om de koelkast aan de buitenkant van de keuken te plaatsen. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om apparaten boven de koelkast te plaatsen. Als je thuis niet veel ruimte hebt om een grote keuken te plaatsen is het verstandig om na te denken over combi apparatuur om ruimte te besparen. Onze keuken adviseurs kunnen jou verder informeren over de mogelijkheden va jouw rechte keuken in het groen. Wil jij direct een afspraak inplannen? Klik dan hier.

Groene keukens in een u vorm zijn perfect voor een grote ruimtes. Door te kiezen voor een U-vormige keuken heb je voldoende ruimte voor al jouw keukengerei en apparaten.

Maak een afspraak

Groene keukens voor een landelijke woonstijl.

Ben jij een fan van de landelijke woonstijl? Dan past groene landelijke keuken perfect bij jou in huis! Wij zien de laatste tijd steeds meer groene keukens in landelijke interieurs. Bij het kiezen van een groene keuken is het mogelijk om te kiezen uit veel verschillende soorten kleuren mogelijkheden en tinten. Als jij wilt gaan voor een stoere uitstraling is het mogelijk om de keuken in bijvoorbeeld donkergroen te laten spuiten. Kies je voor een wat lichtere tint dan zal de keuken ruimtelijker ogen. Door het toevoegen van extra landelijke elementen zal de keuken helemaal opgaan in het huidige interieur en kan jij jouw droom keuken helemaal samenstellen.

Krijg jij ook al zoveel zin om de lekkerste gerechten te bereiden in jouw groene keuken?

Groene keuken

Keukenblad voor jouw groene keuken.

Als jij kiest voor een groene keuken heb je keuze uit veel verschillende soorten werkbladen. Het werkblad van jouw keuken maakt jouw keuken helemaal af! Zo is het mogelijk om te kiezen voor een houten werkblad wat ervoor zorgt dat jouw keuken een landelijke uitstraling krijgt. Dit houdt werk blad past dan ook perfect in landelijke interieurs en maakt de keuken en de rest van het interieur een geheel. 

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor een zwart werkblad. Zwarte werk bladen in groene keukens zorgen voor een luxe uitstraling en een chique effect. Zwarte werk bladen zijn te krijgen in veel verschillende soorten materialen. Zo heb je de keuze uit een blad van bijvoorbeeld graniet of kunststof. Kunststof bladen zijn vaak wat goedkoper in aanschaf en dus een perfecte keuze als jij op zoek bent naar een goedkopere optie dan een granietblad. 

Witte werk bladen zorgen ervoor dat de keuken rust en ruimtelijkheid uitstraalt. Deze werk bladen zijn en ook uitermate geschikt voor woningen die van zichzelf wat donkerder zijn. Het witte werk blad zou er dan voor zorgen dat de keuken lichter oogt. Afhankelijk van de kleur werk blad die je kiest is het natuurlijk mooi om jou wasbak in een bijpassende kleur te laten installeren. Gelukkig is dit binnen onze collectie geen enkel probleem. Wij hebben voor elk type en kleur werk blad en bijpassende spoelbak! Denk hierbij aan de basiskleuren zoals zilver of zwart of ga eens voor een andere kleur om jouw keuken extra speciaal te maken.

Maak een afspraak

Grote keuken

Kies voor een groene keuken met houten accenten.

Zoals al eerder benoemd is het mogelijk om hout accenten in jouw groene keuken te verwerken. Deze houdt de accenten zullen ervoor zorgen dat jouw keuken natuurlijke uitstraling krijgt en warmte binnen jouw interieur creëert. Kies er bijvoorbeeld voor om verschillende kastjes inhoud te laten maken of te kiezen voor een houten werkblad. Als jij de keuze hebt gemaakt om jouw keuken helemaal groen te maken is het ook mogelijk om door middel van accessoires alsnog een natuurlijke look te creëren.

Groene keuken

Plan direct een afspraak !

Overweeg je een nieuwe keuken aan te schaffen maar wil jij je eerst laten inspireren en informeren? Of heb jij de knoop doorgehakt en besloten om een nieuwe keuken aan te schaffen? Plan dan een persoonlijk keukenadvies bij Superkeukens Apeldoorn.

  • Door het maken van een afspraak ben je er van verzekerd dat wij alle tijd voor jou hebben.
  • Wij maken een 3D ontwerp zodat je precies ziet hoe jouw nieuwe keuken eruit gaat zien.
  • In onze showroom kun je alle materialen en apparatuur voelen en uitproberen.
  • Wij helpen je graag om jouw droomkeuken samen te stellen.
  • Je weet direct wat de keuken gaat kosten en wat de verwachte levertijd zal zijn.

Vul het afsprakenformulier in en vervolgens wordt er een afspraak ingepland.

 

 

Plan direct een afspraak bij Superkeukens Apeldoorn !

Vul het afsprakenformulier in en vervolgens wordt er een afspraak ingepland.

 

 

Copyright © De Groot Wonen