Grote keuken

Grote keuken Kopen? Je vindt hem bij Superkeukens Apeldoorn!

Grote keuken

Ben jij op zoek naar een grote keuken?

Ben jij op zoek naar een grote keuken? Bij Superkeukens in Apeldoorn vind je een groot assortiment aan grote keukens. Hoe groot deze keuken moet worden? Dat bepaal jij zelf!
Bij Super keukens in Apeldoorn is het mogelijk om jouw keuken helemaal op maat laten maken. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor verschillende opstellingen, woonstijlen en een keuken met of zonder eiland.

Maak een afspraak

Landelijke keuken
 
Landelijke keuken
 
Landelijke keuken
 
Landelijke keuken
 

Creëer een woonkeuken

Als jij thuis ruimte hebt voor een grote keuken is het verstandig om ook deze ruimte te benutten. Door het creëren van een woonkeuken geef je snel invulling aan de ruimte en geniet je daarvan ook nog eens van het dagelijks leven in de keuken. Gezellig toch?

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om barkrukken en een kookeiland te plaatsen of de eetkamertafel helemaal bij de keuken te betrekken met een paar mooie stoelen en een eet bank eromheen. Het maakt daarnaast ook niet uit of je gaat voor een landelijke keuken of een moderne keuken, een woonkeuken is geschikt voor ieder type grote keuken.

Kies voor een kookeiland

Om de grote ruimte die je hebt voor de keuken te doorbreken is het mogelijk om te kiezen voor een kookeiland. Dit kookeiland kan ervoor zorgen dat de keuken kleiner oogt en daarnaast ga je helemaal mee met de trend van het moment. Een ander voordeel van een eiland in de keuken is dat je het keukenblad bijvoorbeeld een stukje door kan trekken en een echte bar aan jouw kookeiland kan toevoegen.

Maar waar moet je die afzuigkap nu kwijt op het kookeiland? Het is tegenwoordig mogelijk om jouw afzuigkap te laten integreren in het werkblad. Op deze manier is jouw afzuigkap bijna onzichtbaar en heb je ook geen afzuigkap meer boven het eiland hangen. Natuurlijk is het ook nog mogelijk om jouw afzuigkap wel boven het eiland te hangen. Dit kan extra sfeer geven aan de grote keuken en het kookeiland.

Grote keuken

Grote apparatuur in een grote keuken

Bij een grote keuken is er vaak ook veel ruimte voor het grotere soorten apparatuur. Kies bijvoorbeeld voor een wat grotere koelkast of een kookplaat die breder of dieper is. Ook is het mogelijk om in plaats van grote apparatuur extra apparatuur toe te voegen. Stel je eens voor het zou zijn als jouw koffiezetapparaat ingebouwd is in jouw eigen grote keuken... Gaaf toch?

De keuken aankleden met accessoires

Een grote keuken zonder accessoires kan wat leeg en kill lijken. Het is dan ook van belang om een grote keuken aan te kleden met leuke accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooi wijnrek of pannen die in het zicht staan. Ook kan een grote vaas met mooie bloemen op het kookeiland zorgen voor een warme look & feel.

Grote keuken laten ontwerpen

Wil jij jouw toekomstige keuken laten ontwerpen? Dan ben je bij de Groot wonen aan het juiste adres. Onze ervaren adviseur staan voor jou klaar om samen met jou de wensen te bespreken en een eerste ontwerp te maken. Het grote voordeel is dat je tijdens het adviesgesprek direct een prijs ontvangt zodat jij weet waar je aan toe bent.

Grote keuken

Plan direct een afspraak !

Overweeg je een nieuwe keuken aan te schaffen maar wil jij je eerst laten inspireren en informeren? Of heb jij de knoop doorgehakt en besloten om een nieuwe keuken aan te schaffen? Plan dan een persoonlijk keukenadvies bij Superkeukens Apeldoorn.

  • Door het maken van een afspraak ben je er van verzekerd dat wij alle tijd voor jou hebben.
  • Wij maken een 3D ontwerp zodat je precies ziet hoe jouw nieuwe keuken eruit gaat zien.
  • In onze showroom kun je alle materialen en apparatuur voelen en uitproberen.
  • Wij helpen je graag om jouw droomkeuken samen te stellen.
  • Je weet direct wat de keuken gaat kosten en wat de verwachte levertijd zal zijn.

Vul het afsprakenformulier in en vervolgens wordt er een afspraak ingepland.

 

 

Plan direct een afspraak bij Superkeukens Apeldoorn !

Vul het afsprakenformulier in en vervolgens wordt er een afspraak ingepland.

 

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Copyright © De Groot Wonen