Hoogglans keuken

Hoogglans keuken

Ben jij op zoek naar een Hoogglans keuken?

Onze hoogglanskeukens geven uw keuken een strakke en moderne uitstraling. Prachtige, glanzende keukendeurtjes en lades zorgen voor een chique uitstraling. Uw keuken oogt ook heel ruimtelijk, zeker als u kiest voor een witte afwerking. Superkeukens Apeldoorn heeft alle soorten hoogglans keukens, inclusief de nieuwste designs en vele soorten verschillende afwerkingen!

Maak een afspraak

Landelijke keuken
 
Landelijke keuken
 
Landelijke keuken
 
Landelijke keuken
 

Een moderne hoogglanskeuken bij jou thuis!

Minimalistisch design ziet er goed uit in combinatie met een moderne inrichting en designmeubelen. Het vormt ook een rustig contrast met het landelijke interieur. Een witte hoogglans keuken kan bijvoorbeeld een mooi contrast vormen met een zwart blad.

Om het strakke karakter van hun hoogglanskeukens te behouden, kiezen huiseigenaren vaak voor strakke inbouw- en keramische kookplaten en ovens met aanraakbediening of verborgen knoppen. Matte werkbladen zijn ook populair voor een contrasterend effect.

Kiezen voor een hoogglanskeuken of matte keuken

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken, staat u voor de keuze tussen mat en hoogglans. Dit kan een belangrijke beslissing zijn, afhankelijk van uw smaak. Voor kleine keukens kan een hoogglans afwerking de ruimte groter doen lijken. Aan de andere kant heeft een keuken in een donkere kleur een luxueuze uitstraling met een matte afwerking. Kiezen tussen de twee opties is gebaseerd op uw voorkeur. Er zijn veel alternatieven waaruit u kunt kiezen om uw keuken te veranderen van een matte afwerking in een hoogglans afwerking of vice versa.

Grote keuken

Verschillende materialen van een hoogglans keuken

Als je een hoogglans keuken wilt, heb je opties. Een optie is het gebruik van een folie. Een glanzende folie wordt over de kern van de deur gekrompen, wat zorgt voor een duurzaam en gemakkelijk schoon te maken oppervlak en het is betaalbaar. Dezelfde look kan worden bereikt met hoogglans gelakte fronten of door gebruik te maken van acrylplaten. Glas is ook een optie, maar dit materiaal is iets kwetsbaarder en duurder dan acryl.

Witte hoogglans keukenkastjes

Hoogglans keukenkasten zijn het bepalende kenmerk van deze stijl. Witte hoogglans keukenkastjes geven de ruimte een strakke, glanzende uitstraling. Als u wilt, kunt u ook uw bovenkasten of afzonderlijke kasten wit hoogglans geven. Soms is het leuk om het werkblad af te wisselen met een andere kleur of materiaal, maar kiezen voor wit hoogglans is een goede keuze als u een mooie eenheid wilt behouden.

hoogglans kookeiland

Een glanzend kookeiland is een fantastische aanwinst voor de moderne keuken. Door een eiland toe te voegen, zorgt u voor extra werk- en opbergruimte. Bovendien creëert het een gezellige plek om bij te praten of een drankje te drinken. Een hoogglans keukeneiland kan elegantie en stijl toevoegen aan uw keuken. Kies bijvoorbeeld voor een hoogglans eiland wanneer de rest van je keuken ook in hoogglans tinten is uitgevoerd om op die manier een mooie eenheid te creëren.

Hoogglanskeukens onderhouden

Zorg ervoor dat uw hoogglans keukenkasten jarenlang hun exclusieve en luxueuze uitstraling behouden. Het is gemakkelijk. Met een vochtige doek verwijdert u snel en moeiteloos alle vlekken, zoals vingerafdrukken. U kunt ook een speciale coating gebruiken om uw keukenkastjes te beschermen tegen vlekken en krassen.

Maak een afspraak voor keukenadvies

Grote keuken

Hoogglanskeukens in onze showroom in Apeldoorn

Heeft u al een idee van hoe uw hoogglans keuken eruit moet zien? Zo ja, dan hebben wij hier een breed scala aan ontwerpen die u wellicht kunnen inspireren. Superkeukens heeft een ruim aanbod van dit soort keukens. Dus als u een nieuwe keuken nodig heeft, bent u van harte welkom in onze showroom. U kunt ook ons gratis keukenboek aanvragen of onze 3D keukenplanner gebruiken om uw eigen keuken te ontwerpen. Superkeukens, jullie maken het super!

Plan direct een afspraak !

Overweeg je een nieuwe keuken aan te schaffen maar wil jij je eerst laten inspireren en informeren? Of heb jij de knoop doorgehakt en besloten om een nieuwe keuken aan te schaffen? Plan dan een persoonlijk keukenadvies bij Superkeukens Apeldoorn.

  • Door het maken van een afspraak ben je er van verzekerd dat wij alle tijd voor jou hebben.
  • Wij maken een 3D ontwerp zodat je precies ziet hoe jouw nieuwe keuken eruit gaat zien.
  • In onze showroom kun je alle materialen en apparatuur voelen en uitproberen.
  • Wij helpen je graag om jouw droomkeuken samen te stellen.
  • Je weet direct wat de keuken gaat kosten en wat de verwachte levertijd zal zijn.

Vul het afsprakenformulier in en vervolgens wordt er een afspraak ingepland.

 

 

Plan direct een afspraak bij Superkeukens Apeldoorn !

Vul het afsprakenformulier in en vervolgens wordt er een afspraak ingepland.

 

 

Copyright © De Groot Wonen