Rechte keuken

Rechte keuken Kopen? Je vindt hem bij Superkeukens Apeldoorn!

Rechte keuken

Ben jij op zoek naar een rechte keuken?

Rechte keukens zijn de basisvorm voor een keuken. We spreken over een rechte keuken als deze tegen een wand is geplaatst. De keukens zijn ontzettend populair en hoeven ook helemaal niet saai te zijn. Het voordeel van een keuken die helemaal recht is, is dat deze in ieder interieur tot zijn recht komt. Hieronder lees je alles over de rechte keuken en de mogelijkheden die Superkeukens in Apeldoorn te bieden heeft.

Maak een afspraak

Landelijke keuken
 
Landelijke keuken
 
Landelijke keuken
 
Landelijke keuken
 

Rechte keuken in verschillende stijlen

Met een rechte keuken is het mogelijk om te kiezen voor verschillende soorten stijlen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een luxe keuken of een landelijke keuken met een recht blad. Ben je fan van een strakke afwerking van de keuken? Kies dan voor een moderne keuken met bijvoorbeeld in bijvoorbeeld een warme en sfeervolle kleur. Heb je liever een landelijke keuken? Kies dan voor een rechte keuken met een landelijke stijl dat zich kenmerkt door natuurlijke materialen en zachte kleuren. Ook is het mogelijk om jouw keuken in veel verschillende kleuren te laten maken. Kies jij voor een rechte keuken in de kleur zwart of wit? Of ga je toch liever voor een leuke kleur.

De indeling van een rechte keuken.

Het is relatief eenvoudig om een rechte keuken in te delen. Meestal wordt ervoor gekozen om de koelkast en eventueel een oven aan de buitenkant van de keuken te plaatsen. Daarnaast volgt het werkblad dat voorzien is van de spoelbak en natuurlijk een gasfornuis of inductie kookplaat. Ook is het natuurlijk fijn om nog wat extra werk ruimte te hebben waarop het eten klaar gemaakt kan worden.

Rechte keuken

Kies jij wel of niet voor bovenkastjes?

In de meeste gevallen heeft een rechte keuken en kleiner formaat dan de andere soorten keukens. Als gevolg hiervan is het ook zo dat er minder onder kastjes aanwezig zijn en er dus minder bergruimte beschikbaar is. Het is om erg praktisch om gebruik te maken van bovenkastjes die extra opbergruimte bieden en waardoor jij al jouw service en andere noodzakelijke onderdelen in de keuken kwijt kan. Aan de andere kant is het natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor een rechte keuken zonder bovenkastjes. Het voordeel van een rechte keuken zonder bovenkastjes is dat deze een open uitstraling heeft en ook nog eens een minimalistische look creëert.

Hoe groot kan een rechte keuken zijn?

Rechte keukens zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten lengtes. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een rechte keuken van 3,4 of 6 meter. Het meest belangrijke is dat er voldoende ruimte is om de keuken te kunnen plaatsen en daarnaast is het fijn voor jezelf als er voldoende werk en op bergruimte in de keuken beschikbaar is.

Vaak is het zo dat hoe langer de keuken is hoe meer opbergruimte er beschikbaar is.

Rechte keukens bekijken in de showroom.

In onze showroom aan de Woonboulevard in Apeldoorn vind je een ruim assortiment aan verschillende soorten rechte keukens. Je kunt je bij ons in de showroom laten inspireren en adviseren door een van onze keuken adviseurs. Onze keuken adviseurs kunnen direct een 3D tekening voor je maken en de mogelijkheden en wensen bespreken. Let wel even op dat je van tevoren een afspraak maken met een van onze keuken adviseurs zodat wij alle tijd voor je hebben.

Rechte keuken

Plan direct een afspraak !

Overweeg je een nieuwe keuken aan te schaffen maar wil jij je eerst laten inspireren en informeren? Of heb jij de knoop doorgehakt en besloten om een nieuwe keuken aan te schaffen? Plan dan een persoonlijk keukenadvies bij Superkeukens Apeldoorn.

  • Door het maken van een afspraak ben je er van verzekerd dat wij alle tijd voor jou hebben.
  • Wij maken een 3D ontwerp zodat je precies ziet hoe jouw nieuwe keuken eruit gaat zien.
  • In onze showroom kun je alle materialen en apparatuur voelen en uitproberen.
  • Wij helpen je graag om jouw droomkeuken samen te stellen.
  • Je weet direct wat de keuken gaat kosten en wat de verwachte levertijd zal zijn.

Vul het afsprakenformulier in en vervolgens wordt er een afspraak ingepland.

 

 

Plan direct een afspraak bij Superkeukens Apeldoorn !

Vul het afsprakenformulier in en vervolgens wordt er een afspraak ingepland.

 

 

Copyright © De Groot Wonen