Witte keuken

Witte keuken

Opzoek naar een witte keuken?

Witte keukens zijn en blijven ontzettend populair. Dit is ook niet zo gek aangezien witte keukens goed en makkelijk te combineren zijn met elke interieurstijl en verschillende soorten kleuren. Naast het feit dat witte keukens altijd wel binnen het interieur passen zorgt de kleur wit ook voor een ruimtelijk gevoel en een licht interieur. Ook is het makkelijk om de witte keuken te combineren met alle soorten kleuren en materialen vloeren en aanrechtbladen. Witte keukens zijn de ideale basis voor jouw interieur en keuken.

Maak een afspraak

Witte keuken
 
Kleuren voor een witte keuken
 
Landelijke keuken
 
Landelijke keuken
 

Verschillende stijlen witte keukens.

Of je nu op zoek bent naar een moderne keuken, landelijke keuken of design keuken al deze keukens komen tot hun recht in de kleur wit. Hieronder lees jij meer over keukens in het wit in verschillende woonstijlen.

Witte moderne keukens

Als je thuis een modern interieur hebt zijn er verschillende mogelijkheden voor een witte moderne keuken. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een greeploze witte keuken in hoogglans of juist met een matte afwerking. Een witte keuken zonder handgrepen zorgt ervoor dat de keuken een moderne uitstraling krijgt en rustig oogt. Het is mogelijk om uit verschillende soorten en kleuren keukenbladen te kiezen de passen bij jouw witte keuken. Zo kan het ontzettend mooi zijn om een keukenblad te kiezen met een groot contrast zodat deze er in de keuken extra uitspringt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zwart of antraciet keukenblad met witte fronten voor een bijzonder en modern effect.

Witte landelijke keukens

Ben je een fan van landelijk en wil je graag een mooie witte lichte keuken? Dan vind je bij ons in de showroom een groot aantal mogelijkheden om jou landelijke keuken te realiseren in een frisse uitstraling te geven. De combinatie van hout kleuren in de witte fronten zorgen ervoor dat jouw keuken en landelijke uitstraling krijgt waarin jij de lekkerste gerechten op tafel kan zetten.

Witte design keukens

Witte design keukens zijn strakke keukens die voorzien zijn van de modernste apparatuur en de laatste trends op het gebied van koken. Zo is het mogelijk om te kiezen uit verschillende merken en prijsklasse apparatuur en om de keuken tot op de kleinste details samen te stellen. Ben jij benieuwd naar de prijs voor jou witte design keuken? Maak dan hier direct een afspraak met een van onze keuken adviseurs.

Witte keuken

Witte keukens combineren met hout

Keukens in de kleur wit zijn goed te combineren met hout of een hout look. Door de witte kleur te combineren met hout creëer je een unieke look in de keuken die kan variëren van rustig tot gewaagd met uitdagende combinaties. Kies bijvoorbeeld voor een donkere houtsoorten om een groter contrast te creëren in de keuken of kies voor lichte houtsoorten onrustig look te creëren in de keuken.

Witte keuken

Maak direct een afspraak voor jouw witte keuken!

Wij raden je aan om voorafgaand aan een winkelbezoek bij Superkeukens Apeldoorn een afspraak te maken om lange wachttijden te voorkomen. Het is mogelijk om een afspraak te maken via het onderstaande formulier of om telefonisch contact met ons op te nemen op 055-5333008.

Witte keuken afspraak

Overweeg je een nieuwe keuken aan te schaffen maar wil jij je eerst laten inspireren en informeren? Of heb jij de knoop doorgehakt en besloten om een nieuwe keuken aan te schaffen? Plan dan een persoonlijk keukenadvies bij Superkeukens Apeldoorn.

  • Door het maken van een afspraak ben je er van verzekerd dat wij alle tijd voor jou hebben.
  • Wij maken een 3D ontwerp zodat je precies ziet hoe jouw nieuwe keuken eruit gaat zien.
  • In onze showroom kun je alle materialen en apparatuur voelen en uitproberen.
  • Wij helpen je graag om jouw droomkeuken samen te stellen.
  • Je weet direct wat de keuken gaat kosten en wat de verwachte levertijd zal zijn.

Vul het afsprakenformulier in en vervolgens wordt er een afspraak ingepland.

 

 

Plan direct een afspraak bij Superkeukens Apeldoorn !

Vul het afsprakenformulier in en vervolgens wordt er een afspraak ingepland.

 

 

Copyright © De Groot Wonen