Zwarte keuken

Zwarte keuken 

Ben jij op zoek naar een zwarte keuken?

We zien dat steeds meer mensen kiezen voor een zwarte keuken. Dat zwart een populaire kleur is, is niet verwonderlijk, want het geeft de keuken een stijlvolle uitstraling. Net als bij kleding geldt: zwart is altijd goed! Nog een voordeel: een donkere keuken is te combineren met bijna elke interieurstijl waardoor jij het perfecte interieur kunt creëren waar je altijd al van gedroomd hebt.

Maak een afspraak

Landelijke keuken
 
Zwarte keuken stalen
 
Zwarte keuken met hout
 
Mevrouw kookt in keuken met zwarte wand
 

Mat zwarte keukens zijn ontzettend populair

Na jaren in de achterkamer is zwart het nieuwe zwart. Donkere kleuren en materialen zijn erg populair; denk aan zwarte fronten, zwarte werkbladen en zelfs een donker kookeiland. Je kunt er ook voor kiezen om wat licht naar binnen te brengen met een wit of marmeren aanrechtblad. In het bijzonder zien we op dit moment veel mat zwarte keukens in huizen verschijnen. De keukens zijn mooi en chique en geven een moderne uitstraling aan de woning. 

2 tips om jouw zwarte keuken schoon te houden

  • - Een schone zwarte keuken is gemakkelijk te bereiken met wat warm water, een beetje afwasmiddel en een schone, pluisvrije doek. Veeg gewoon met afwasmiddel en veeg vervolgens de vlek weg om strepen te voorkomen. Een droge doek voorkomt ook strepen. Zo houdt u uw (matte) zwarte keukenkastjes in tiptop conditie.
  • - Probeer een schoonmaakmiddel op basis van citroenzuur en laat alle agressieve chemicaliën en schuursponsjes in de kast liggen. Als je kalkaanslag hebt, poets het er dan voorzichtig af met een zachte vochtige doek. 

Maak een afspraak

Zwarte keuken

Welke kleur wasbak kies je in jouw zwarte keuken

kleuren zoals koper, goud en zwart doen wonderen met de hedendaagse zwart keuken. Deze kleuren zorgen voor een gedurfde en stoere uitstraling. Als je op zoek bent naar een klassieke keuken look, kies dan voor een goot en kraan in wit of zilver. In het algemeen kun je zeggen dat met donkere aanrechtbladen, zwarte spoelbakken er het beste uitzien. Stel het je maar voor: een donker granieten blad met een zwarte spoelbak. Maar je kunt ook contrast toevoegen, vooral als je gouden of koperen metallic kleuren gebruikt zijn deze ontzettend mooi voor in de spoelbak!

Welke kleur muur past er bij een zwarte keuken

Een zwarte keuken in huis kan ervoor zorgen dat de ruimte wat donder gaat ogen. Wil jij een lichte en luchtige keuken? Verf dan de muur naast de keuken in een opvallende kleur. Hierdoor zal de keuken wat minder opvallen en creëer je meer contrast in je huis. Daarnaast is het natuurlijk ook raadzaam om bij het tekenen en ontwerpen van de keuken rekening te houden met de ramen die aanwezig zijn en natuurlijk is het mogelijk om een lichtplan te maken.

Zwarte keuken zonder bovenkastjes

Wanneer jij jouw nieuwe keuken kiest, hoeft je niet te kiezen tussen veel bergruimte of een gezellige sfeer. Steeds meer mensen kiezen namelijk voor keukens zonder bovenkastjes, waardoor je toch een gezellige sfeer kunt creëren - met deze slimme trucs!

Een keuken zonder bovenkastjes vraagt vaak om creativiteit met de onderkastjes. Het is mogelijk om daar gemakkelijk alles in te passen door lades te gebruiken in plaats van kasten en een carrouselkast in de hoek te plaatsen. Door het plaatsen van deze kasten zou je merken dat je alsnog genoeg ruimte hebt om al jouw keukengerei op te bergen en te genieten van een gezellige en sfeervolle keuken.

Zwarte keuken

Zwarte keukens in een u vorm

Het voordeel aan een zwarte keuken met een u vorm is dat deze keukens zorgen voor veel opbergruimte. U vormige keukens zijn ideaal als je over de ruimte beschikt om er een te plaatsen. Stel je eens voor hoe mooi het is om aan de achterkant van jouw keuken hoge kasten te hebben tot (bijna) aan het plafond met daaraan vast een aanrechtblad die eindigt in een kookeiland waar je de lekkerste gerechten op kunt bereiden. Met deze opstelling hoef je je nooit meer zorgen te maken over de beschikbare ruimte en geniet je ook nog eens van een praktische indeling .

Zwarte keuken

Zwarte keukens combineren met hout 

Als jij op zoek bent naar een bijzondere keuken is het mogelijk om te kijken naar de opties om jouw zwarte keuken met hout accenten te laten maken. De combinatie van hout met zwart kan ontzettend goed werken en ervoor zorgen dat de zwarte keuken en natuurlijke twist krijgt. Zo is het mogelijk om jouw zwarte keuken af te maken met een houten blad of te kiezen voor houten keukenfronten die zorgen voor de moderne en speelse look van de keuken.

Maak een afspraak

 

Welke vloer past er het best bij een zwart keuken

Uiteraard zal de kleur en de wens van de vloer die in jouw huis ligt of die je wilt gaan leggen per persoon verschillen. Op dit moment is visgraat ontzettend populaire vloer die in veel nieuwe huizen te vinden is. Zo kan het erg mooi zijn om een lichte visgraad vloer te combineren met een zwarte keuken. De lichte vloer zal voor contrast zorgen en een frisse, lichte uitstraling aan het interieur geven. Ook is het een mogelijkheid om te kiezen voor een donkere vloer. Donkere vloeren in combinatie met een donkere keuken zullen voor een chique en luxe gevoel zorgen is het interieur. 

Zwarte keuken

 

Plan direct een afspraak !

Overweeg je een nieuwe keuken aan te schaffen maar wil jij je eerst laten inspireren en informeren? Of heb jij de knoop doorgehakt en besloten om een nieuwe keuken aan te schaffen? Plan dan een persoonlijk keukenadvies bij Superkeukens Apeldoorn.

  • Door het maken van een afspraak ben je er van verzekerd dat wij alle tijd voor jou hebben.
  • Wij maken een 3D ontwerp zodat je precies ziet hoe jouw nieuwe keuken eruit gaat zien.
  • In onze showroom kun je alle materialen en apparatuur voelen en uitproberen.
  • Wij helpen je graag om jouw droomkeuken samen te stellen.
  • Je weet direct wat de keuken gaat kosten en wat de verwachte levertijd zal zijn.

Vul het afsprakenformulier in en vervolgens wordt er een afspraak ingepland.

 

 

Plan direct een afspraak bij Superkeukens Apeldoorn !

Vul het afsprakenformulier in en vervolgens wordt er een afspraak ingepland.

 

 

Copyright © De Groot Wonen