Salontafel Ridge1 60 x 60

€ 199,00
Bestel in winkel
SKU
57725

Salontafel Ridgefield, 60 x 60 cm, kleur Naturel.

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Salontafel Ridgefield, 60 x 60 cm, kleur Naturel.


Leverbaar in:

Castle antraciet


Deze vierkante salontafel met afgeronde hoeken uit de collectie Ridgefield heeft een tafelblad van 60x60 cm en is 31 cm hoog. Dit kleine tafeltje past perfect bij de andere salontafel en bijzettafel uit dezelfde collectie. Samen vormen ze een perfect trio, maar ook apart verspreid over de woonkamer zorgen ze voor een mooi geheel. Deze versie is uitgevoerd in een natuurlijke eikenkleur, maar er is ook een versie in een castle antraciet verkrijgbaar.


Meer informatie
SKU57725
Artikelnummer900050477
Breedte ca. 60 cm
Diepte ca. 60 cm
MerkHenders & Hazel
WoonstijlBasic woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen