Stoel Manou

€ 149,00
Bestel online
SKU
55686

Eetkamerstoel Manou, pootjes zwart metaal, stof Karese kleur burgundy.

Optie montagekosten: 10,- per stoel

Bestelinformatie

Bij de Groot Wonen kunt u als volgt bestellen :

- Via onze winkel

- Via onze site

De collectie welke u via onze site kunt bestellen is beperkt. Veel van onze meubels hebben zoveel mogelijkheden welke wij onmogelijk allemaal via deze site kunnen presenteren. Ook vinden wij het contact met u als klant erg belangrijk, het vinden van het juiste meubel wat precies voldoet aan uw wensen is nog steeds een vak (welke wij naar onze bescheiden mening goed beheersen)

Wij nodigen u graag uit om op deze site onze collectie te bekijken. Zo kunt u thuis alvast (samen) op de bank uw voorkeuren selecteren en deze vastleggen op uw persoonlijke verlanglijst. In de winkel kan een van onze adviseurs u dan zonder gezoek de modellen tonen.

Alle artikelen staan in onze showroom.

In alle redelijkheid uiteraard, wanneer wij bijvoorbeeld 5 verschillende maten eetkamertafels tonen, hebben wij natuurlijk niet alle maten in onze showroom staan.

Belangrijk

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar kan toch fouten bevatten. Wanneer bijvoorbeeld een maat voor u van groot belang is adviseren wij u dit tijdens de aankoop kenbaar te maken. Dan controleren wij deze graag nogmaals voor u. (voor meer informatie zie onze disclaimer)

Eetkamerstoel Manou, pootjes zwart metaal, stof Karese kleur burgundy.

Optie montagekosten: 10,- per stoel


Leverbaar in:

armstoel

barstoel


Deze uitvoering van eetkamerstoel Manou valt zeker op aan de eetkamertafel. De stoel is bekleed met de stof Karese in de kleur burgundy red. Een mooie warme kleur rood die goed matcht met het off black frame van de stoel. De gecapitonneerde zitting en leuning zorgen voor een sjieke finishing touch van deze eetkamerstoel met tijdloos design. Manou is in verschillende kleuren leverbaar.


Meer informatie
SKU55686
Artikelnummer900031726
Hoogte ca. 87 cm
Breedte ca. 48 cm
Diepte ca. 60 cm
Zithoogte ca. 47 cm
Zitdiepte ca. 45 cm
BekledingStof
MerkHenders & Hazel
WoonstijlLandelijke woonstijl

Andere producten in deze serie

Copyright © De Groot Wonen